W & B ékszer készítés

Ékszer készítési szándékodat ne feledd időben jelezni! Minden nemesfém ékszert kézzel készítünk, így az egyedi megrendelések legyártása akár 6-8 hétbe is tellhet. Elsősorban karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, gyémánt és valódi drágaköves ékszer készítését vállaljuk, kapacitásunk függvényében.

A White & Black kollekció darabjai mind egyedi tervezésű, a legmagasabb szakértelem felhasználásával elkészített ékszerek. Ezt a szaktudást vásárlóink rendelkezésére bocsájtjuk, hogy saját elképzelésük is megvalósulhasson. Nemesfémből (ezüst és arany), gyémántból és egyéb drágakövekből elkészítünk bármilyen különleges ékszert, legyen az gyűrű, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, medál, nyaklánc, karkötő vagy egyéb divatos kiegészítő.

Ékszer design

Egyedi ékszer készítés sárga, fehér és rose aranyból, valamint más nemesfémekből

 

Széleskörű nyersanyagválasztékunk (gyémántok, gyöngyök és színes drágakövek), Koós Lili ékszertervező, valamint ékszerkészítő műhelyünk és partnerkapcsolataink a legkíválóbb magyar aranyművesekkel teszik lehetővé, hogy vásárlóink minden ékszerekkel kapcsolatos vágya létrejöhessen. A minőséget pedig mi garantáljuk.

Vállaljuk teljesen egyedi nemesfém ékszerek megtervezését (kézi grafikus vagy számítógépes 3D technológiával) és kivitelezését. Akár egy darab vagy sorozat elkészítése a cél.

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunk és több, mint 20 éves gyémánt ékszer kereskedelmi tevékenységünk során számtalan különlegesség létrehozásában is segédkeztünk. Ha megtetszett egy kép egy katalógusban, vagy akár kedvenc színésznődőn láttál csodás ékszereket legutóbb egy filmben és magadnak is hasonlót szeretnél, fordulj hozzánk bátran. Mi segítünk, célunk valóban személyes ékszerek készítése, melyekhez szívvel tudsz ragaszkodni.

Választható nemesfémek ékszer készítéshez

  • Arany: Hagyományos sárga színű árnyalatban. 14 vagy 18 karátos finomságban is kérhető, fémjellel hitelesített nemesfém (A 18 karátos arany a magasabb színarany tartalom miatt értékesebb, azonban kevésbé kopásálló). Nem oxidálódik.
  • Fehérarany: Hasonlóan a sárga aranyhoz, 14 és 18 karátos finomságban kérhető. Aranytartalma megegyezik a hagyományos sárga aranyéval, azonban a színarany más fémekkel van ötvözve, így nyeri fehér színét. A fehéraranyra általában ródium réteg kerül galvanizálással, ezzel varázsolva még fehérebbé. Fekete ródium bevonatot is kaphat.
  • Rose arany (rosegold): Hasonlóan a fentiekhez, aranytartalma azonos, az ötvözőanyagok adják jellegzetes, rózsaszínes árnyalatát. Nem csak bevonat! 14 és 18 karátos változatban kérhető. 

  • Ezüst: 925 ezrelék finomságú nemesfém, jellemzően puhább az aranynál így hamarabb kopik és érzékenyebb a külső fizikai behatásokra. Idővel oxid réteg képződik rajta. Kérésre fehér vagy fekete ródium réteggel bevonható, mely tartósabbá teszi az oxidálódással szemben. -Ezüst ékszer készítést jelenleg csak korlátozott mértékben vállalunk-

Ékszerek javítása és átalakítása

 

Amennyiben régi ékszered szorul javításra, vagy egyszerűen meguntad és átalakíttatnád, szakértelmünk szintén rendelkezésedre áll! Az arany és a drágakövek tartóssága kétségbe nem vonható, azonban a divat mindig változik. Értékeidet, hogy újból szívesen hordhasd, kívánság szerint átalakítjuk vagy megjavítjuk. Kérj tőlünk ajánlatot akár személyesen üzletünkben vagy emailben.

Törtarany beszámítás és felvásárlás

 

Bármilyen ékszer készítést vállalunk akár hozott aranyból és törtarany beszámítással is. A törtaranyat az aktuális legmagasabb napi árfolyamokon vásároljuk fel, ha pedig új ékszert készíttetnél, meglévő aranyadat színtől és finomságtól függetlenül fel tudjuk használni. Törtaranyat abban az esetben is beszámítunk, ha készleten lévő arany ékszereinkből szeretnéd valamelyiket megvásárolni!

Gyémántok és drágakövek

 

Segítünk gyémántok és drágakövek felértékelésében és széles választékot is biztosítunk csiszolt gyémántokból a legapróbbaktól a több karátosokig. Kérésre bármilyen egyéb színű és csiszolású valódi drágakő (rubin, zafír, smaragd, turmalin, ametiszt, stb.) beszerzését is megoldjuk.

Aktuális gyémánt árlistánkról itt tudsz tájékozódni. A színtelen kerek (briliáns) gyémántokon kívűl fekete, konyak vagy fancy színű és tetszőleges csiszolású gyémántokat is forgalmazunk, melyekről kérésre küldünk árajánlatot.

Egyedi karikagyűrű készítés

 

Mi az egyediség híve vagyunk: minden karikagyűrűt személyre szabottan, kézzel készítünk a házasulandó pár kívánságai alapján. Ha ti is egyedi karikagyűrűt szeretnétek, itt tájékozódhattok a lehetőségekről, vagy fáradjatok be hozzánk személyesen üzletünkbe, ahol segítünk kiválasztani a leggyönyörűbbet számotokra és elkészítjük a lehető legkedvezőbb áron. Számos jegygyűrű mintánk segít a választásban, melyeket fel lehet próbálni és kedv szerint lehet variálni.

Eljegyzési gyűrű készítés

 

Diamonds with Love - Gyémántok szeretettel. A lánykérés és a gyémánt gyűrű fogalma mára már szinte összefonódtak. Ehhez a különleges eseményhez mi elkészítjük az ideális gyűrűt, akár tetszőlegesen választott gyémánttal vagy más drágakővel. Itt tudsz részletesebben tájékozódni, vagy válassz kézzel készült eljegyzési gyűrű dizájnjainkból, melyeket bármilyen általad választott gyémánttal is elkészítünk. Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot, és mi biztosan kedvezőbb árat küldünk bármely más magyarországi ékszer készítőnél vagy gyémánt kereskedőnél.

Egyedi ékszer készítés árazás

 

Az elkészíteni kívánt ékszerről az árajánlatot az alábbi tényezők alapján állítjuk össze:

  • Választott nemesfém típusa, finomsága és mennyisége (aktuális nemesfém árfolyamok alapján, törtaranyat beszámítunk)
  • Választott drágakövek típusa és mennyisége (Gyémánt vagy más valódi drágakő esetén. Műkövek, mint például 'Swarovski kristály' vagy 'cirkónia', árát a foglalási díj tartalmazza)
  • Elkészítendő ékszer egyedi megtervezése és öntőminta elkészítése (kézi mintázás esetén 20 000Ft-tól, 3D számítógépes minta esetén 40 000Ft-tól)
  • Ékszer készítés további költségei: öntés, kidolgozás, foglalás, vésés, stb. melyeknek ára az ékszer jellegétől és a belekerülő drágakövek mennyiségétől függ

Hívj minket a 06/1-210-56-24 számon, írj nekünk emailt, vagy küldj képet, és mi elkészítjük a személyre szabott ajánlatot számodra: Elérhetőségek

Válogatás korábbi, egyedi megrendelésre készült ékszereinkből:

 

Gyűrűk, Eljegyzési gyűrűk

Eljegyzési gyűrűk és női gyűrűk különleges csiszolású valódi gyémántokkal és más drágakövekkel készítve (smaragd, fekete gyémánt, rubin, ametiszt, onix, rózsaszín zafír)

Radiant cut gyémánt gyűrűCsavart eljegyzési gyűrű készítés 0,75-os karát gyémánttalEljegyzési gyűrű egy karátos gyémánttalEljegyzési gyűrű 0,95 karátos gyémánttal Modern, egyedi gyémánt eljegyzési gyűrű készítés Zafír eljegyzési gyűrű gyémántokkalSárga gyémánt eljegyzési gyűrűSmaragd gyűrű bagett gyémántokkalSmaragd gyűrű gyémántokkal Ovális gyémánttal díszített eljegyzési gyűrű kis briliánsokkal körberakva, aranybólklasszikus gyémánt eljegyzési gyűrű készítés Arany eljegyzsi gyűrű 1 karátos sárga gyémánttalarany eljegyzési gyűrű Smaragd csiszolású gyémánt gyűrű Nyuszi gyűrű gyémánttalSzív eljegyzési gyűrű rubinnal Akvamarin drágaköves gyűrű gyémántokkal Három soros gyémánt gyűrű Onix gyűrű gyémántokkal Igazgyöngy gyűrű gyémántokkalTahiti gyöngyös gyémánt gyűrű fehéraranyból arany gyűrű Gyémánt gyűrű déltengeri igazgyönggyelarany gyűrű arany smaragd gyűrű Rosegold gyűrű ametiszt kristállyalDupla igazgyöngyös gyűrű


Férfi gyűrűk

Megrendelésre készített férfi gyűrűk valódi drágakövekkel (gyémánt, fekete gyémánt, smaragd)

Smaragd csiszolású gyémántos férfi gyűrű Princess csiszolású gyémántos férfi gyűrű Fekete princess gyémánt köves férfi gyűrűFekete gyémántos férfi gyűrű Arany pecsétgyűrű készítés Óra stílusú férfi gyűrű gyémánttal Onix berakásos vésett férfi pecsétgyűrűarany smaragd gyűrű


Karikagyűrűk

Karikagyűrűk és jegygyűrűk készítése akár egyedi kívánságok alapján, a legszebb gyémántokkal, színes nemesfémek kombinációjában

Kereszt karikagyűrű gyémántokkalrosegold és fehérarany gyűrű Gyémánt karikagyűrű készítés fehéraranyból Két színű karikagyűrű gyémántokkal Kalapácsolt felületű rosegold karikagyűrűKarikagyűrű oldalt és körbe gyémántokkal Karikagyűrű pár fekete és fehér gyémántokkal körbe foglalva Fekete és fehér gyémánt köves karikagyűrű Széles fehérarany karikagyűrű gyémánttal Körbe köves gyémánt karikagyűrű Selyemfényű fehérarany karikagyűrű öt gyémánttal Fehérarany Karikagyűrű Gyémánttal Fekete ródiumos és körbe köves kétszínű karikagyűrűHomorú rosegold karikagyűrű Két színű karikagyűrű, fele lapos fele domborúArany karikagyűrű fekete és fehér gyémántokkal Vésett többszínű arany karikagyűrű készítés Széles arany karikagyűrű Fehérarany Csavart Karikagyűrű Rosegold karikagyűrű 7 gyémánttal Karikagyűrű oldalt gyémántokkal Fehérarany karikagyűrű körbe gyémántokkal arany karikagyűrű arany karikagyűrű arany karikagyűrű


Fülbevalók, Nyakláncok, Medálok, Karkötők

Arany és drágaköves ékszerek, gyöngysorok a megrendelő kívánságai szerint tervezve és kézzel kivitelezve

Türkíz ékszer szett arany zafír fülbevaló Déltengeri igazgyöngyös fülbevaló rosegold-ból Gyémánt kereszt medál Onix drágakövekkel Gyémánt karkötő arany karkötő arany gyöngykarkötő arany gyöngykarkötő