Esküvői ékszerek a White & Black-től

Az esküvőhöz számos ékszer köthető, kezdve az eljegyzés pillanatát megörökítő eljegyzési gyűrűnél, a esküvőn viselt szépséges gyöngy ékszereken át, egészen a karikagyűrűkig, melyek egy életen át a házasság szimbólumai maradnak.

Gyémánt eljegyzési gyűrűk és karikagyűrűk

Esküvői ékszerek és jelentőségük

A gyémánt eljegyzési gyűrűben testesül meg a szerelem, az elkötelezettség vállalás, a hűség és nem utolsó sorban a romantikus érzelmek és vágyak összesége. A gyémánt titokzatos csilogása, mágikus ereje képviseli az érzelmeket, tisztaságot, örökkévalóságot, a szerelem erejét. A hagyományos, egyköves, úgynevezett soliter gyűrűknek is számtalan variációja létezik: a kiválasztott méretű és minőségű drágakövet foglalhatjuk fehér, sárga vagy rosé aranyba, melyből elegáns, modern vagy klasszikus foglalat készülhet, és az eljegyzési gyűrűt díszíthetjük további apróbb gyémántokkal, vagy kézi véséssel. Mindehhez a White & Black-nél szakmai segítséget nyújtunk: mintakollekciónkat és a felhasználni kívánt nemesfémek és drágakövek széles választékát üzletünkben meg lehet tekinteni.

Igazgyöngy ékszerek esküvőhöz

További esküvői ékszerek is kaphatók, illetve megrendelhetők üzletünkbe. Hangsúlyt fektetünk az egyediségre, hogy mindenki megtalálja az egyéniségének és izlésének megfelelő ékszert, eljegyzési- és karikagyűrűt. Kollekciónkban fellelhető tenyésztett igazgyöngyök tetszés szerint kombinálhatóak drágakövekkel, akár gyöngysor, nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló elkészítésekor. A gyöngyök lehetnek hagyományos fehér színűek, rózsaszínű vagy sárgás lüsztrével, finom fénnyel, valamint elérhetőek színes valódi gyöngyök is, kezdve az édesvízi, szabálytalan formájú gyöngyöktől egészen a hihetetlen árnyalatú déltengeri, vagy fekete tahiti gyöngyökig. Az igazgyöngy a legnőiesebb ékszer, ami a tisztaságot, ártatlanságot képviseli, a mennyasszonyi ruha legtökéletesebb kiegészítője, de viselhető a jeles esemény után is, akár a hétköznapokon vagy különleges alkalmakkor. Üzletünkben tanácsokkal látjuk el a kedves érdeklődőket az ékszerek használatára, tisztítására és tárolására is.

 Vásárlás

 

Ismerd meg a White & Black gyémánt és valódi drágaköves esküvői ékszereit:


Igazgyöngy ékszerek

Eljegyzési gyűrűk

Karikagyűrűk