Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

rosegold eljegyzési gyűrű rosegold eljegyzési gyűrű

Gyémántok, szeretettel. Mitől lesz egyedi az eljegyzési gyűrű?

Ha készen állsz eljegyzési gyűrűt vásárolni, azt jelenti megtaláltad szíved hölgyét. Nem csoda, hogy mára szinte összefonódott az eljegyzés és a gyémánt gyűrű. A gyémántok, melyekről sokan csak azt gondolják, hogy túlárazott kavicsok, nem kis utat járnak be ahhoz, hogy végül a szerelem szimbólumaivá váljanak.

Megtalálni életünk párját sem könnyű feladat, viszont amíg egy ‘kavicsból’ gyémánt eljegyzési gyűrű lesz, az nem hónapok vagy évek, hanem évmilliók kérdése. Ahhoz, hogy egy olyan örök dolog képződjön, mint egy gyémánt, elképzelhetetlenül sok idő kell a természetben, rendkívül ritka, rendkívűl szélsőséges körülmények közt. Utána pedig meg is kell találni. Egy karát (0,2 gramm) gyémánt kibányászásához átlagosan egy tonna sziklát kell megmozgatni a megfelelő lelőhelyen, és annak is csak a töredéke lesz olyan minőségű, hogy ékszerbe kerülhessen. Azonban a gyémánt, ellentétben minden más anyaggal a földön, nem kopik el, és ahogy szerelmünk is, mindegyik egyedi, nem létezik két egyforma belőle. Hogy mitől egyedi? Fontos a külső, de az igazi titkok belül vannak elrejtve. A gyémántokat első ránézésre leginkább a formájuk, csiszolásuk alapján lehet megítélni, azonban egy szakember számára a belső összetétele, egyedi 'ujjlenyomata' ami mindegyiket önállóan felismerhetővé és értékelhetővé teszi. 

arany eljegyzési gyűrű

A White & Black Ékszernél megtalálod a legcsillógóbb és legszebb minőségű gyémántokkal díszített, mesteri munkával elkészített arany eljegyzési gyűrűket. Mi a drágaköveket tiszteljük, és kizárólag olyan arany gyűrűkbe foglaljuk, melyek hasonlóan az egyediséget és örökkévalóságot jelképezik. Tekintsd meg széles kínálatunkat gyémánt eljegyzési gyűrűinkből, és keress minket, hadd segítsünk megvalósítani számodra is ezt az apró ékszert, mely hatalmas jelképpel bír. Segítünk, hogy a házasulandók kreatív elképzelése testet ölthessen és az elkészült ékszer túlmutasson az idő múlásán. Az eljegyzési gyűrű testesíti meg azt a tökéletes és ritka pillanatot, melyet dédelgetünk emlékezetünkben egész életünkben. A gyémánt csillogásával erre a csodás pillanatra emlékeztet, őrzi és meséli egyedi történetét, mely különlegesen sajátja viselőjének.

 Vásárlás

 

Válogatás megvásárolható eljegyzési gyűrűkből:

Gyémánt eljegyzési gyűrűk

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés futárral

ingyenes szállítás

Minden 35 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

35 000Ft alatt Magyarország területére 2 500Ft

Európai úniós országba 15 000Ft-tól

Utánvétel +1 000Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció