Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Arany ékszer webshop és nagykereskedés széles kínálattal Arany ékszer webshop és nagykereskedés széles kínálattal

Arany ékszer webshop és nagykereskedés széles kínálattal

Mitől olyan népszerűek az arany ékszerek?

Legyen szó akár férfiról, akár nőről, különleges alkalomról, vagy egy spontán meglepetésről, az ékszer mindenképp pompás ajándéknak bizonyul. Az arany ékszerek pedig nem csak anyagi, hanem eszmei értékkel is bírnak. Az arany ékszer vásárlás nem csak azt teszi lehetővé, hogy kimutasd a szeretetedet az ajándékozottnak, hanem pompásan szimbolizálja azt is, hogy értékesnek, időtállónak, és gyönyörűnek tartod a kapcsolatotokat.

Az ékszereknek, amiket viselünk, mindig megvan a maga történelme, egy-egy kedves emlékre, esetleg személyre emlékeztetnek minket. Igen; minden gyűrűnek, fülbevalónak, és karkötőnek megvan a maga története…és ezek a mi gyémántjainkkal nem csak csodálatosak, de különlegesen gyönyörűek is lehetnek.

Mitől olyan kényelmes, és egyszerű az arany ékszer online vásárlás?

A White and Black arany ékszer webáruház széles választékkal várja vásárlóit. Az arany ékszer webshop lehetővé teszi, hogy akár otthonról, kényelmesen folyjék az arany ékszer vásárlás, és azon sem kell aggódni, hogy például jó lesz-e a gyűrű mérete, mivel minden termékünkre díjmentes méretre igazítást biztosítunk.

A technológia, és az internet térhódításának köszönhetően egyre több az arany ékszer online vásárlás. Az arany ékszer webshop kínálat is egyre inkább bővül, a mai világban már ki se kell tennie a lábát otthonról az embernek ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes eljegyzési gyűrűt, vagy az anyukája karácsonyi ajándékát.

Miben különbözik a White & Black a többi arany ékszer webshoptól?

Kockázatosnak tartod az arany ékszerek webshopon történő megvásárlását? Nálunk ilyesmire gondolnod se kell, hiszen nálunk még az arany ékszer online vásárlás is maximálisan megbízható: minden gyémánt, és értékes drágakő eredetiségi, és minőségi tanúsítvánnyal van ellátva, az összes nemesfém termékünk magas színvonalat képvisel, kézzel készült, fémjelzéssel láttuk el, és az arany ékszer vásárlás után még egy éves garanciát is vállalunk.

Arany ékszer Budapest sok területén vásárolható, ám mi, gyémántok, gyöngyök, és kiemelkedő tudásunkkal olyat tudunk nyújtani, mint senki más: a szeretet ragyogó megtestesülését.

Egyedi arany ékszerekre vágysz?

A White and Black, az arany ékszerek webshopja arany ékszer vásárlás mellett még egyedi ékszerek elkészítését is vállalja, bármilyen elképzelést, álmot meg tudunk valósítani. A saját tervezésű műremekeinkkel még egyedibbé, és felejthetetlenebbé teheted megjelenésedet. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják a sikert.

Mit nyújthat Neked a White and Black arany ékszer nagykereskedés?

A White and Black arany ékszer nagykereskedés nem csak magánszemélyeket szolgál ki, hanem ékszerkereskedéseket is. Ha nálunk rendelsz ékszereket, garantáltan fellendül az üzlet, hiszen az általunk készített ékszerek nem csak gyönyörűek, hanem egytől-egyig igényesek is, és magas színvonalat képviselnek. Igény szerint akár nagy mennyiségű megrendeléseknek is eleget teszünk, és nálunk a mennyiség nem megy a minőség rovására!

Az arany ékszerek budapesti üzletünkben is megvásárolhatók!

Az ékszereinket nem csak az interneten, hanem személyesen is megtekintheted, és megvásárolhatod a Budapest XIII. kerület, Pozsonyi út 33./B címen található üzletünkben. 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H-Sze: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-56-24

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 4 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció