Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Melyik a legszebb eljegyzési gyűrű? Melyik a legszebb eljegyzési gyűrű?

Melyik a legszebb eljegyzési gyűrű?

Az eljegyzés minden ember életében hatalmas mérföldkövet jelent, hiszen ilyenkor egy életre szóló elköteleződésre készülünk. Amikor megkéred a kedvesed kezét, vagy igent mondasz neki, az nem csak egy gesztus, hanem egy új fejezet az életetekben, és ennek az elsődleges, és legfontosabb szimbóluma az eljegyzési gyűrű.

Az eljegyzési gyűrű a világon a legkülönlegesebb ékszer, hiszen a szerelmet, a hűséget, és az elkötelezettséget jelképezi. Mint ahogy két ember, és két egyforma szerelem sincs. Így két egyforma eljegyzés sincs, hiszen ha vannak is hasonlóságok, ezt mindannyian másként éljük meg.

Egy biztos: a legtöbb férfi, mielőtt feltenné a nagy kérdést, hosszasan vívódik, és kutat, keres a megfelelő gyűrű után, ami nem csoda, hiszen meg kell találni a Tökéleteset, ami illik hozzá, a szerelméhez, a kapcsolatukhoz. Kapható modern, karika, köves eljegyzési gyűrű, drágább és olcsó eljegyzési gyűrű is. A választék hatalmas, és ez megkönnyítheti, ám sok esetben meg is nehezítheti a választás folyamatát.

Modern eljegyzési gyűrű

A modernség elég tág fogalom, hiszen ezen belül is sokféle választás lehetséges: fehérarany, sárgaarany, és rosegoldból készült modern gyűrűkből is lehet válogatni.

Gyémánt eljegyzési gyűrű

A gyémánt eljegyzési gyűrű, ha lehet, még romantikusabbá, még emlékezetesebbé teszi a lánykérést, hiszen ezek az ékszerek amellett, hogy gyönyörűek, magukban a sérthetetlenség, tisztaság és rendkívüli különlegességet is. A White & Black webshop gyémánt eljegyzési gyűrű kínálata európai színvonalú, a széles választékban szinte mindenki megtalálja a körülményeinek és igényeinek legmegfelelőbbet.

A hagyományos a víztiszta gyémánt eljegyzési gyűrű, de azok számára, akik valamilyen modern, és mégis, egyedi köves eljegyzési gyűrűre vágynak, a legjobb választás a színes gyémántokkal ékesített ékszerek. Ezek nem csak gyönyörűek, és modernek, hanem különlegesek is.

Olcsó eljegyzési gyűrű

Nem feltétlenül igaz, hogy a köves eljegyzési gyűrű drága. Attól még, hogy korlátozottak az anyagi lehetőségeid, nem kell lemondanod a magas színvonalú gyémántok nyújtotta örömről. Egyébként is az olcsóság mindig az értékhez viszonyított árat jelenti. Márpedig ezek a gyűrűk komoly és tartós értéket jelentenek.

Köves eljegyzési gyűrű

A White and Black webáruház a a köves eljegyzési gyűrűk rendkívül széles kínálatát nyújtja. A drágakövek, amik az ékszereinket díszítik nem csak anyagi, hanem eszmei értékkel is bírnak, hiszen nem csak a gyűrűt teszik egyedivé, hanem a lánykérést is. Valahányszor letekint a szerencsés hölgy a gyűrűre, eszébe fog jutni, milyen különleges a szerelmük.

White and Black eljegyzési gyűrű webshop

Cégünk azért van, hogy örömet okozhasson Neked, illetve szeretteidnek, és épp ezért mindent megteszünk, hogy a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben intézhesd a vásárlást. Nálunk az sem jelent problémát, ha nem tudod a kedvesed gyűrűméretét, a méretátállítás ingyenes. Nem találod a tökéletes gyűrűt? Nálunk ez sem probléma! Mi valóra válthatjuk az álmaidat, és elkészítjük Neked az általad leírt tökéletes eljegyzési gyűrűt. Segítünk abban, hogy az gyűrűtök is olyan legyen, mint a szerelmetek – páratlan. 

Válogatás készletről megvásárolható eljegyzési gyűrűkből:

 

 Vásárlás

 

Kérj tőlünk ajánlatot személyre szabott ejlegyzési gyűrűre Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben

Összes White & Black eljegyzési gyűrű megtekintése

Sárga arany eljegyzési gyűrű választék

Fehérarany eljegyzési gyűrű választék

Rosegold eljegyzési gyűrű választék

Gyémánt eljegyzési gyűrű választék

Színes drágaköves és különleges eljegyzési gyűrűk

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H-Sze: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-56-24

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 4 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció