Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Az igazgyöngy ékszer Az igazgyöngy ékszer

Az igazgyöngy ékszer

Az igazgyöngy ékszer nem véletlenül tartozik az igazi klasszikusok közé: minden alkalomhoz találhat egy darabot, amely tökéletesen illik Önhöz, illetve az aktuális öltözékhez. Egy gyöngy medál pompásan feldobhatja a munkahelyi öltözékét, egy igazgyöngy gyűrű tökéletes választás egy romantikus vacsorához. A gyöngysorok kifinomult eleganciát sugároznak, a dupla gyöngy fülbevaló pedig ezzel együtt még némi modernitást is sugall.

Gyöngysorok

A gyöngysorok rengetegfélék lehetnek - édesvízi és sósvízi tenyésztésű gyöngyöket is fűzhetnek rájuk, a gyönyörű gömböcskék színe igen változatos lehet, a zárak pedig még egyedibbé teszik ezeket a csodás ékszereket.

A fehér gyöngy nyaklánc igazi örökzöld, sose megy ki a divatból. A minden korosztály számára megfelelő ékszer kiemeli a hölgy nyakának, bőrének szépségét.

A tahiti gyöngy természetes fekete árnyalata olyan egyedi, hogy ellenállhatatlanul vonzza magára a tekinteteket. A tahiti gyöngyékszer mindig értékes, különleges, ezáltal viselőjét is még csodálatosabbá teheti.

Igazgyöngymedál

Egy csinos igazgyöngy medál csodás ajándék lehet minden alkalomra, legyen szó születésnapról, Anyák napjáról vagy évfordulóról. Valahányszor az ajándékozott tükörbe néz majd és megpillantja a nyakláncán ékeskedő igazgyöngy medált, mosolyogva fog visszagondolni arra a szép napra, amikor ezt a pompás ékszert kapta.

Az sem akadály, ha nem találta meg az ideális darabot: vegye fel velünk a kapcsolatot és mi boldogan elkészítjük Önnek a magálmodott igazgyöngyékszert!

Dupla gyöngyfülbevaló

A dupla gyöngyfülbevaló egy igazán csodálatos ékszer, amelyben ötvöződik az elegancia és a modern stílus. Ez a darab garantáltan mindenhez illik, hiszen ugyanúgy lehet viselni a hétköznapokon, a munkahelyen, mint egy különleges, kiöltözős eseményen. A fehér arany és gyöngy párosa elragadó elegyet alkot, amely minden hölgynek elrabolhatja a szívét!

Igazgyöngygyűrű

Az igazgyöngy gyűrű a tenyésztett gyönggyel és fehérarannyal igazán szívdobogtató látvány, amely egy fontos alkalmat még felejthetetlenebbé tehet. Az igazgyöngy gyűrű remekül kimutatja az ajándékozott hölgy iránt érzett figyelmességet, gyengédséget.

Gyöngyékszerek webáruház segítségével

Talán Ön is azok közé tartozik, akiknek nincs idejük elmenni napközben ékszert vásárolni. Mit tehet, ha a munkaideje pont egybeolvad az ékszerüzlet nyitvatartási idejével? A legjobb megoldás az Ön számára, ha a gyöngy ékszerek webáruházi vásárlását választja.  Garantáltan minőségi árut kap, amelyet szükség esetén díjmentesen méretre igazítunk Önnek. 

 Vásárlás

 

Ismerd meg a White & Black tenyésztett gyöngysorait és gyöngy ékszereit:


Sósvízi gyöngysorok

Édesvízi gyöngysorok

Gyöngy fülbevalók

 

Válogatás:

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H-Sze: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-56-24

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 4 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció