Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

3D ékszer tervezés és modellezés

Az ékszergyártás egyik legmodernebb technológiája a 3D modellezés és tervezés. Ez a csodálatos technológia többek között két nagyon fontos dolgot tesz számunkra lehetővé. Bár nem minden ékszer készítés esetén szükséges 3D tervet készíteni, bonyolultabb ékszerkészítéseknél már lényegesen megkönnyíti az aranyműves munkáját és szinte bármilyen egyedi forma létrehozását teszi lehetővé.

Esősorban olyan háromdimenziós méretarányos ékszer látványtervek készíthetőek vele, amelyek megrendelőink számára megkönyítík a megálmodott ékszer elképzelését. Több látószögből megmutatják az ékszert virtuálisan és a drágakövek pontos elhelyezkedését, foglalási típúsát az ékszerben. Még megvalósítás előtt lehetőséget ad változtatásra, korrekcióra.

A másik fontos tulajdonsága a 3D ékszertervező programnak, hogy olyan tárgyak modellezhetőek le vele melyekre előzőleg nem volt vagy csak nagyon komplikált technológiával volt lehetőség. Ezek  lehetnek  akár organikus szobor szerű tárgyak vagy mértani pontosságot igénylő geometrikus formájú tárgyak. Ez a technológia arra is lehetőséget nyújt, hogy eddig nem megolható formák kivitelezésre kerüljenek, vagy például új különleges kőfoglalási módszerek jöjjenek létre.

Miután elkészülnek az ékszertervek, melyek már kivitelezére is alkalmasak, egy 3D nyomtató segítségével valódi tárgyként tudnak megvalósulni. A nyomtató típusától függően különböző anyagokból rétegenként épül fel az ékszerterv mely a folyamat végén kézbevehető vagy akár az ujjra is felhúzható tárgy lesz. Ez még egy lépéssel közelebb viszi a megrendelőt ahhoz, hogy a legtökéletesebb számára megálmodott ékszer jöhessen létre, még a végső megvalósítás előtt kézbe tudja venni és láthatja a méretarányokat élőben is.

3D ékszer tervek és megvalósult ékszerek

Végül ez az ékszer modell forma aranyból öntésre kerül precíziós öntés technológiával és a legkiválóbb aranyműves és kőfoglaló szakemberek segítségével elkészül a végleges tárgy. Az aranyműves a nyers öntvényt kidolgozza, felpolírozza, a kőfoglaló pedig belehelyezi a gyémántokat, drágaköveket.

Ha szeretnél egyedi ékszert terveztetni, ékszertervező kollégánk egy személyes konzultáció során megbeszéli a megrendelővel közösen a kívánt ékszer fazonját, paramétereit és kivitelezhetőségét. Ha esetleg több terv jöhet szóba akkor egy 3D-s rajz szintén nagy segítség lehet a végleges verzió kiválasztásában. A végleges terv és árajánlat jóváhagyása után már készülhet is a csodás ékszer.

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 5 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció