Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Gyémánt körbe köves karikagyűrű Gyémánt körbe köves karikagyűrű

Gyémánt karikagyűrű a White & Black Ékszer-től

Gyémánt karikagyűrű: letisztult design és örök csillogás - White & Black: Gyémántok szeretettel. Körbe köves gyémánt karikagyűrűnk már közvetlenül a webshop-ból megrendelhető.

White & Black: Körbe köves gyémánt karikagyűrű

Ismerd meg saját készítésű gyémánt karikagyűrűnket, melynek különlegessége, hogy a női gyűrű teljesen körbe van foglalva 1,5mm-es természetes gyémánt kövekkel és hozzá egy stílusban egyező, kényelmesen hordható férfi gyűrű párosul. A páratlan csillogást és stílusos eleganciát ötvöztük ebben a kizárólag kézzel készített arany karikagyűrűben, melyet személyre szabottan készítünk el minden leendő pár számára. A karikagyűrűk a hagyományos 14 karátos sárga arany mellett megrendelhetőek fehéraranyból és modern rosegold-ból is.

Gyémánt körbe köves karikagyűrűCélunk nemcsak különleges ékszerek elkészítése, hanem fontos a praktikusság is: A speciális foglalatok rásimulnak a gyémántokra, így nem karcolnak vagy akadnak ruhába és biztonságosan tartják a drágaköveket, akár évtizedeken keresztül. A női gyűrű két változatban rendelhető: teljesen körbe köves, mely végig ki van rakva gyémántokkal, így tetszőlegesen forgatható, vagy pedig állítható változatban, melyen 1cm-es szakaszon nem foglalunk drágakövet, így egy számot később is bővíthető vagy szűkíthető, az esetleges ujjméret változásokhoz igazodva.korbe koves feher kezen

A férfi gyűrű, hasonlóan a női gyémánt gyűrűhöz, négyszögletes profil kialakítású, azonos szélességű. A speciális profilnak köszönhetően kényelmes és tartós valamint egy modern és letisztult külsőt nyer, nem zavaró a mindennapi hordásban, sok vastag karikagyűrűvel ellenben.

Karikagyűrű rendelés

Válaszd ki a megfelelő méreteket, és mi személyre szabottan rövid határidőn belül elkészítjük a karikagyűrűket! Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben. Méretgaranciát csak személyes ujjméret vétel esetén tudunk biztosítani. A karikagyűrűkre 5 év garanciát vállalunk, mely tartalmazza a drágakő pótlást is, amennyiben a gyémánt a karikagyűrű gyártási hibája miatt veszik el.

Karikagyűrű ár

1 pár gyűrű 275 000 Ft-tól, 48-as méretű női gyűrűvel és tetszőleges méretű férfi gyűrűvel (55-67 között). A karikagyűrű árát a méret és ebből következő a gyűrűben lévő drágakővemennyiség határozza meg. Ha esetleg nem találod a megfelelő méretet a webshop-ban, kérj személyre szabott ajánlatot!

Ha tetszik a White & Black körbe köves gyémánt karikagyűrű, de más méretű vagy típusú drágakövekkel szeretnéd, kérj tőlünk emailben, telefonon vagy személyesen árajánlatot, és egyedileg elkészítjük.

Vásárlás

 

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H-Sze: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-56-24

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 4 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció