Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

W & B körbeköves gyűrűk W & B körbeköves gyűrűk

Körbe köves gyűrűk csábító színekben

Körbeköves gyűrűk - Drágakövekkel végig kirakott gyűrűtípus. A kör teljessége az örökkévalóságot jelképezi, ezért angolszász területen 'eternity' gyűrűknek hívják őket. Népszerűek karikagyűrűnek is, a házasság teljességének szimbólumaként.

Körbeköves gyurukA drágakövekkel körbe kirakott gyűrűk rendkívűl mutatósak és izgalmasak lehetnek, mivel a felhasznált drágakő típusok következtében rengeteg féle színkombináció létrehozható. A különböző színű gyűrűket pedig könnyen lehet kombinálni, akár egyszerre többet is egy ujjon hordva. Legnépszerűbbek a klasszikus, gyémántból készült darabok, de ha izgalmas színekre vágyunk, akkor szintén jó választás a vörös rubinokkal, sárga, rózsaszín, kék zafírokkal, zöld smaragdokkal vagy akár fekete gyémántokkal kirakott gyűrűk. 

Nem minden körbeköves gyűrű egyforma, több féle foglalási mód létezik, és a drágakövek is lehetnek egy vagy több sorban kirakva. Praktikusság szempontjából felhozható a dizájn ellen az alakíthatóság hiánya, például tágítás vagy szűkítés. Ez nem minden változatra igaz, valahol egy kis szakaszon nem foglalnak be követ, hogy lehessen a gyűrűt bizonyos határok között ujjmérethez igazítani.

A White & Black Ékszer-nél több méretben készítűnk tetszőleges drágakövekkel körbe-köves gyűrűt. Női karikagyűrűnek is praktikus választás, kényelmesen hordhatóak és rendkívűl tartósak, csillogásuk pedig bármely sima arany gyűrűt felülmúl. Kiválaszthatod milyen drágakővel (gyémánt, zafír, rubin, ametiszt, smaragd, stb.), milyen színű aranyból és milyen vastagságban készítsük el a személyre szabott gyűrűdet. Kérheted akár teljesen körbe rakva, vagy tágítási/szűkítési lehetőséggel is. Tekintsd meg készleten lévő kínálatunkat vagy kérj ajánlatot a színkombinációra amelyik a leginkább tetszik! Több, különböző színű gyűrűk együtt hordása pedig még izgalmasabbá teszik ezt a népszerű ékszer típusunkat. 

 Vásárlás

 

Eternity körbe köves gyűrűk

Körbe köves gyémánt karikagyűrűk

Válogatás:

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 25 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

25 000Ft alatt Magyarország területére 1 500Ft

Európai úniós országba 5 000Ft

Utánvétel +900 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció