Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Gyémánt értékbecslés és felvásárlás Gyémánt értékbecslés és felvásárlás

Gyémánt felvásárlás, gyémánt ékszer értékbecslés

A White & Black Ékszernél gyémánt értékbecsléssel és készpénzes gyémánt felvásárlással is foglalkozunk a gyémántok és gyémánt ékszerek értékesítése mellett. Amennyiben régi ékszeredet értékesíteni szeretnéd, mi segítünk a benne lévő gyémántok, más drágakövek és nemesfémek értékének meghatározásában.

Egy gyémánt értékét a 4C határozza meg: magyarul karát, csiszolás, szín és tisztaság. Erről részletesebben honlapunkon is olvashatsz. Üzletünkben segítünk a gyémántod jellemzőinek meghatározásában, melyek alapján az értékét is megtudhatod akár foglalatlan vagy akár ékszerbe foglalt gyémántról van szó.

Üzletünkben az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk gyémántok és gyémánt ékszerek értékbecslésével és értékesítésével kapcsolatban:

  • Ingyenes értékbecslés
  • Készpénzes felvásárlás
  • Beszámítás új ékszerbe
  • Bizományosi értékesítés
  • Felújítás, tisztítás, certifikát készítése


Gyémánt felvásárláshoz és értékbecsléshez mindenképp személyesen szükséges az ékszert minősítenünk, szeretettel várunk ékszer üzletünkben, Budapesten a XIII. kerület Pozsonyi út 33/B. alatt. Amennyiben az eladásra kerülő ékszer vagy gyémánt bármilyen certifikáttal, tanusítvánnyal rendelkezik, azt is hozd magaddal, mert sokat segít és akár a drágakő értékét is növelheti. Érkezés előtt érdemes időpontot egyeztetni, de nem kötelező!

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H-Sze: 10:00-18:00
Cs: 10:00-19:30
P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-56-24

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 4 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció