Körbe köves kék gyémánt karikagyűrű pár - 1,5mm

309.999 Ft
Cikkszám: karikagy-korbekoves-15mm-kek
Kék gyémánt karikagyűrű körbe köves változatban + férfi karikagyűrű. 1,5mm-es valódi fancy kék briliánsokkal
Női karikagyűrű méret
Férfi karikagyűrű méret
Női gyűrű típusa
Női gyűrű nemesfém színe
Férfi gyűrű nemesfém színe
Elérhetőség
Megrendelésre készül
 Vissza: Karikagyűrű, jegygyűrű

White & Black Wedding: Körbe Köves Kék Gyémánt Karikagyűrű Pár - 1,5mm

 

Körbe köves karikagyűrű a White & Black Ékszer-től, kék gyémántokkal: Briliáns csiszolású kék gyémántokkal, kizárólag kézzel készítjük ezeket a finom stílusú karikagyűrűket, a maximális minőség és kényelem érdekében. A körbe köves gyűrűbe a fancy kék briliánsok szorosan egymás mellé vannak foglalva, időtálló négy karmos foglalatok tartják őket. A kék gyémántok természetes eredetűek, azonban színüket mesterséges eljárással nyerik. A köveket tartó karmocskák fekete ródium bevonatot kaptak, de kérhető enélkül is. A női gyűrű szélessége körülbelül 1,8-2mm. A női gyűrű párja egy enyhén domború felülettel rendelkező férfi karikagyűrű 2,5mm-es szélességben, de kérhető tetszőlegesen más fazonban is. A női gyűrű kétféle változatban rendelhető: teljesen körbe köves vagy utólag is bővíthető/szűkíthető változatban. A különbség, hogy az állítható változat alsó részén 4-5 drágakő kimarad, így szükség esetén itt toldható/szűkíthető a gyűrű a jövőben. Online megrendelhető jegygyűrű fazonjainkat egyedileg gyártjuk, ha valamelyik paraméter nem tetszik, a gyűrűk formáján, szélességén, felületkezelésén (fényes, mattított, szálcsiszolt) és a beléjük kerülő drágakövek méretén és típusán is változtathatsz! Keress minket személyesen, telefonon vagy online felületen keresztül árajánlatért.

Válaszd ki a megfelelő méreteket és színváltozatokat, mi személyre szabottan maximum 3-4 hét alatt elkészítjük a karikagyűrűket! Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben.

Elkészítési határidő: 3-4 hét

Ujjméret: Személyre szabott - elkészítés után méretgaranciát csak személyesen történt méretvétel esetében tudunk biztosítani. (Gyűrűméret Segédlet)

Nemesfém: 14 karátos fehér, rose vagy sárga arany, igény szerint fekete ródium bevonattal

Drágakövek:

  • Mérettől függően 20-34 darab 1,5mm-es, briliáns csiszolású fancy kék, természetes gyémánt (VS-SI1 tisztaság, összesen körülbelül 0,3-0,6 karát)


Súly összesen:
 körülbelül 5-9 gramm, méretektől függően

 

Egy pár kék gyémánt karikagyűrű ár:

  • 14 karátos fehéraranyból, utólag állítható női gyűrűvel: 310 000 Ft/pár-tól
  • 14 karátos fehéraranyból, teljesen körbe köves női gyűrűvel: 355 500Ft/pár-tól

Karikagyűrű árazás és opciók kedvezőbb ár eléréséhez:

Most már megrendelhető mesterséges gyémánt kövekkel is (fehér gyémánt változat) - a mesterséges gyémántok ára mérettől és típustól függően körülbelül fele - egyharmada a természetes köveknek, azonban fizikai tualjdonságaik, tartósságuk egyezik.

Hozott arany beszámítás: A készítéshez bármilyen színű 14 vagy 18 karátos hozott aranyat / törtaranyat be tudunk számolni, melyet becserélünk. A készítés akár 20 000Ft/grammal kevesebb lehet! Olvasztási veszteség 10%.

A karikagyűrűk végleges ára a gyűrű méretek alapján szükséges drágakövek és nemesfémek mennyiségétől függ és az aktuális árfolyamok szerint változhat. Rendeljétek meg a karikagyűrűket webshopunkon keresztül, vagy látogassatok meg minket üzletünkben, ahol várunk személyes konzultációra. Bármilyen kérdéssel szívesen állunk rendelkezésetekre! Elérhetőségek