Ismerd meg a White & Black egyedi, kézzel készült gyémánt ékszer kínálatot

 

A gyémánt és a valódi drágakövek csillogása párosítva a legnemesebb arannyal hozhat csak létre igazán mesteri szépségeket, melyek divatja örök. Kínálatunk a legmodernebb arany, fehérarany és rosegold gyémánt ékszerek széles választékát tárja eléd. Egyedi ékszereinket nem csak briliánsok, hanem más színes drágakövek is ékesítik, mint a zöld smaragd; kék zafír, tanzanit vagy a halvány kék akvamarin, topáz; vörös rubin és gránát és lila ametisztek melyek ezek közül a legismertebbek.

A White & Black gyémánt ékszer kollekciók nagy része saját műhelyünkben készül, a legmodernebb technikákkal és a legszebb valódi gyémánt kövekkel. Saját készítésű ékszereink mellett azonban több külföldi ékszergyártó partnerünk egyedi darabjait is forgalmazzuk, többek között a legmagasabb minőségű olasz, német és távolkeleti gyártók ékszereit. Minden alapanyagot, gyémántot és kész ékszert közvetlenül a gyártóktól és az európai drágakő tőzsdékről szerzünk be, hogy a lehető legkedvezőbb árakon tudjuk őket kínálni.

Classics Gyémánt Ékszer Kollekció

Gyémánt és tenyésztett gyöngy ékszerek, melyek örökké divatos stílusukkal a letisztult formavilág hírnökei. Mindennapos viseletre a legkedveltebbek.

Extravagant Gyémánt Ékszer Kollekció

A szívárvány összes színében tündöklő Rubin, Smaragd, Ametiszt, Zafír, Füstkvarc, Opál, Színes gyémánt és számtalan egyéb drágakő kombinációja sárga-, fehér-, vagy rózsaszín arannyal teszi lehetővé a legmutatósabb és legmodernebb ékszereink megvalósulását.

Signature Gyémánt Ékszer Kollekció

Mesteri arany ékszerek a drágakövek királyának főszereplésével. A legexkluzívabb gyémánt ékszer kínálatunk kizárólag a legjobb minőségű drágakövekkel. A stílus és az elegancia találkozása a legmagasabb kvalitással.

LIKO Ékszer Kollekciók

Koós Lili ékszertervező csodás és egyedülálló kreációi. A történelem, irodalom, zene és más művészetek ihlette ékszerek valóban egyedi és utánozhatatlan stílust képviselnek.

Aranyba foglalt gyémánt gyűrű, gyémánt fülbevaló, gyémánt medál, gyémánt nyaklánc és gyémánt karkötő kínálatunkban böngészd végig az összes kollekciónkat és találd meg a hozzád leginkább illő gyémánt ékszert. Ha pedig saját ékszer elképzelésedet szeretnéd megvalósíttatni, drágaköves arany ékszer kollekcióink mellett vállaljuk bármilyen egyedi ékszer megtervezését és elkészítését, úgyhogy kérj tőlünk bátran személyre szabott ajánlatot!

Naprakész webshop és valódi készlet

Nálunk minden termék, ami a webshop-ban készleten szerepel, élőben is megtekinthető budapesti üzletünkben és akár azonnal megvásárolható, várakozás és időpontfoglalás nélkül. Mi nem csak 3D terveket árulunk!