Ismerd meg a White & Black egyedi, kézzel készült gyémánt ékszer kínálatot

 

A gyémánt és a valódi drágakövek csillogása párosítva a legnemesebb arannyal hozhat csak létre igazán mesteri szépségeket, melyek divatja örök. Kínálatunk a legmodernebb fehérarany és rosegold gyémánt ékszerek széles választékát tárja eléd. Egyedi ékszereinket nem csak briliánsok, hanem más színes drágakövek is ékesítik, mint a zöld smaragd, kék zafír, tanzanit vagy a halvány akvamarin, vörös rubin és gránát és lila ametisztek melyek ezek közül a legismertebbek.

Classics Kollekció: Gyémánt és tenyésztett gyöngy ékszerek, melyek örökké divatos stílusukkal a letisztult formavilág hírnökei. Mindennapos viseletre a legkedveltebbek.

Extravagant Kollekció: A szívárvány összes színében tündöklő Rubin, Smaragd, Ametiszt, Zafír, Füstkvarc, Opál, Színes gyémánt és számtalan egyéb drágakő kombinációja sárga-, fehér-, vagy rózsaszín arannyal teszi lehetővé a legmutatósabb és legmodernebb ékszereink megvalósulását.

Signature Kollekció: Mesteri arany ékszerek a drágakövek királyának főszereplésével. A legexkluzívabb gyémánt ékszer kínálatunk kizárólag a legjobb minőségű drágakövekkel. A stílus és az elegancia találkozása a legmagasabb kvalitással.

DUEPUNTI Kollekció: A luxus és a vidámság jegyében született olasz dizájn ékszerek. Gyémántok színkavalkádja természetes drágakövek és színes szilikon kombinációjából.

LIKO Kollekciók: Koós Lili ékszertervező csodás és egyedülálló kreációi. A történelem, irodalom, zene és más művészetek ihlette ékszerek valóban egyedi és utánozhatatlan stílust képviselnek.

Aranyba foglalt gyémánt gyűrű, gyémánt fülbevaló, gyémánt medál, gyémánt nyaklánc és gyémánt karkötő kínálatunkban böngészd végig az összes kollekciónkat és találd meg a hozzád leginkább illő gyémánt ékszert. Ha pedig saját ékszer elképzelésedet szeretnéd megvalósíttatni, drágaköves arany ékszer kollekcióink mellett vállaljuk bármilyen egyedi ékszer megtervezését és elkészítését, úgyhogy kérj tőlünk bátran személyre szabott ajánlatot!