Kosár

info gomb

Folyamatos kedvezmények a webshop-ban és már az üzletben is!
Minden készleten lévő termék azonnal megvásárolható, online vagy személyesen is

White & Black Gyémánt Ékszer Kollekciók

White & Black Gyémánt Ékszer Kollekciók

SOLITAIRE Kollekció

Eljegyzési gyűrűk sárga, fehér vagy rose aranyból egyedileg, kézzel készítve a legmagasabb minőségben, akár gyémántokkal és más különleges valódi drágakövekkel. Akár különleges, modern vagy klasszikus gyűrűt keresel, a White & Black Solitaire eljegyzési gyűrűk között biztosan megtalálod a megfelelőt.

Eljegyzési gyűrűk gyémántokkal a White & Black ékszer-től

Webshop: Összes eljegyzési gyűrű - Gyémánt eljegyzési gyűrűk - Különleges eljegyzési gyűrűk - Fehérarany eljegyzési gyűrűk - Rose arany eljegyzési gyűrűk - Sárga arany eljegyzési gyűrűk - Egyedi eljegyzési gyűrű készítés

CLASSICS Kollekció

Örökké divatos, kézzel készült arany ékszerek gyémántokkal, gyöngyökkel és más színes drágakövekkel a mindennapos viseletre. A White & Black Classics ékszer kollekció darabjai kézzel készülnek, kizárólag valódi drágakövekkel. Keresd köztük a klasszikus stílusú gyűrűket és fülbevalókat, és mindig találhatsz egy-egy drágaköves különlegességet kedvező áron!

Classics drágaköves ékszer kollekció a White & Black ékszer-től

Webshop: Classics gyűrűk - Classics fülbevalók - Classics nyakláncok és medálok - Classics karkötők és karláncok

EXTRAVAGANT Kollekció

Látványos arany ékszerek fehér és színes gyémántokkal, egyedülálló drágakövekkel, sárga-, fehér- vagy rose aranyból készítve. A White & Black Extravagant ékszerek a legmodernebb ékszer stílusirányzatokat követik, belépve a színek és formák vad világába a természet kincseinek segítségével.

Extravagant drágaköves ékszer kollekció a White & Black ékszer-től

Webshop: Extravagant gyűrűk - Extravagant fülbevalók - Extravagant nyakláncok és medálok - Extravagant karkötők és karláncok

SIGNATURE Kollekció

Főszerepben a gyémánt, mesteri ékszerek számtalan briliánssal. A White & Black Signature kollekció darabjai mind egyedileg megtervezett, kézzel készült ékszerekből tevődik össze. A lenyűgöző gyémántok mellett azonban számos más értékes drágakő is feltűnik, mint a zafír, smaragd vagy rubin. Hagyd, hogy téged is elvarázsoljanak!

Signature drágaköves ékszer kollekció a White & Black ékszer-től

Webshop: Signature gyűrűk - Signature fülbevalók - Signature nyakláncok és medálok - Signature karkötők és karláncok

WEDDING Kollekció

Karikagyűrűk, jegygyűrűk egyedileg készítve, személyre szabottan. A White & Black-nél specialitásunk a gyémánt és drágaköves ékszerek elkészítése. Ez a tudásunk vásárlóink számára is rendelkezésre áll. Célunk, hogy az általunk elkészített karikagyűrűk valóban a házasulandó szerelmespár igényei szerint készüljenek, teljesen személyre szabottan. Segítünk a megfelelő karikagyűrű kiválasztásában vagy megtervezésében és kézzel elkészítjük a lehető legmagasabb minőségben, hogy egy életen át méltó szimbóluma lehessen a szerelmeteknek!

Személyre szabott karikagyűrűk és jegygyűrűk a White & Black ékszer-től

Webshop: Azonnal megrendelhető karikagyűrűk - Személyre szabott karikagyűrű készítés

ETERNITY Kollekció

Eternity: Örökkévalóság, melyet a kör alak teljessége szimbolizál. A White & Black Eternity körbe köves gyűrűk gyémántokkal és színes drágakövekkel készülnek, melyekkel teljesen körbe vannak foglalva. Válassz készletről, vagy elkészítjük gyűrűdet személyre szabottan, választott színben és méretben. Hordjál akár többfélét együtt és variáld a drágaköveket tetszés szerint!

Eternity körbe-köves gyűrű kollekció a White & Black ékszer-től

Webshop: Eternity körbe-köves gyűrűk

SYMBOLS Kollekció

Vallási és spirituális szimbólumok medál formában, aranyból, természetes drágakövekkel.

Symbols kereszt, dávid csillag, hamsa medálok drágakövekkel

Webshop: Symbols medálok és nyakláncok

GYÖNGY Kollekció

A természet egyik legkülönlegesebb drágakövei a gyöngyök, mivel a korallok és borostyánok mellett az egyetlen kincsek, melyeket élőlények képeznek. Keresd a valódi, tenyésztett gyöngyökkel készült White & Black gyöngysorokat és ékszereket. A legszebb gyöngyházfényű sósvízi gyöngyök (akoya, tahiti, déltengeri) és kínai édesvízi gyöngyök nemesfémek kombinációjában.

Gyöngysorok és gyöngy ékszerek a White & Black ékszer-től

Webshop: Sósvízi gyöngysorok - Édesvízi gyöngysorok - Gyöngy fülbevalók

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés futárral

ingyenes szállítás

Minden 35 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

35 000Ft alatt Magyarország területére 2 500Ft

Európai úniós országba 15 000Ft-tól

Utánvétel +1 000Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció