Ovális gyémánt

Az ovális csiszolású gyémántok bemutatása

Az ovális csiszolású gyémántok már évek óta kedveltek az ékszerrajongók körében és manapság új lendületet vett népszerűségük. Elegáns formájuk, ragyogó csillogásuk és sokoldalúságuk keresett opcióssá teszik eljegyzési gyűrűk és egyéb finom ékszerek számára. Ez a jellegzetes forma ötvözi a kerek briliáns időtlen vonzerejét a marquiseelnyújtott kifinomultságával, ami egy klasszikus és modern drágakövet eredményez.

Halo gyűrű és szett

A White and Black Halo gyémánt eljegyzési gyűrű népszerű választás, jellegzetesen egy nagyobb középső gyémántot vagy drágakövet tartalmaznak, amelyet kisebb gyémántok vagy drágakövek "glóriája" vesz körül. A fényudvar különféle formákban elrendezhető, például kör alakú, ovális, körte vagy márkiz, és különféle aranyban is jól mutat (fehér vagy rose).

A legnépszerűbb fülbevaló típusok

A fehér arany fülbevaló

Az egyre népszerűbbé váló fehérarany fülbevaló mindenképp tökéletes választás, ha az ember ajándékot keres, és akkor is, ha csak magát szeretné meglepni valami széppel. Sokan vannak, akik inkább az ezüstöt részesítik előnyben az sárga arannyal szemben, mert esetleg nem kedvelik az arany sárgás színét, vagy az ezüstös ragyogás közelebb áll az ízlésükhöz. A fehér arany mindenki tetszését elnyeri, mindenhez illik, és pompás ékszerek alapanyagaként szolgálhat. Ráadásul a nemesfém nem csak szép, hanem modern is, komoly eszmei értéket képvisel, és egyediséget sugároz. A fehér arany fülbevaló mindenki számára megfelelő ajándék, hiszen a fehér arany szép, világos színe mindenféle ékkőhöz, és stílushoz alkalmassá teszi.

Ha többet szeretnél megtudni a White and Black fehérarany fülbevaló kínálatáról, kattints ide...