Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Érdekességek a rubinról

A tüzes színű drágakő, a rubin, igen közkedvelt eljegyzési gyűrűkben, illetve előszerettettel ajándékozzák a 15. és a 40. házassági évfordulóra. Olvass tovább és megtudhatod miért is.

Bővebben...

3D ékszer tervezés és modellezés

Az ékszergyártás egyik legmodernebb technológiája a 3D modellezés és tervezés. Ez a csodálatos technológia többek között két nagyon fontos dolgot tesz számunkra lehetővé. Bár nem minden ékszer készítés esetén szükséges 3D tervet készíteni, bonyolultabb ékszerkészítéseknél már lényegesen megkönnyíti az aranyműves munkáját és szinte bármilyen egyedi forma létrehozását teszi lehetővé.

Bővebben...

Smaragd ékszerek - Hűvös elegancia a természet színében

A White & Black Ékszer-nél előszeretettel készítünk a gyémántok mellett más színes drágakövekkel is ékszereket, melyek közül az egyik legkedveltebb számunkra a smaragd. Intenzív zöld színárnyalat egyediséget, eleganciát és nyugalmat sugároz, ideális kombinációt alkotva fehér gyémántokkal és fehérarannyal.

Bővebben...

Az igazgyöngy ékszer

Az igazgyöngy ékszer nem véletlenül tartozik az igazi klasszikusok közé: minden alkalomhoz találhat egy darabot, amely tökéletesen illik Önhöz, illetve az aktuális öltözékhez. Egy gyöngy medál pompásan feldobhatja a munkahelyi öltözékét, egy igazgyöngy gyűrű tökéletes választás egy romantikus vacsorához. A gyöngysorok kifinomult eleganciát sugároznak, a dupla gyöngy fülbevaló pedig ezzel együtt még némi modernitást is sugall.

Bővebben...

Melyik a legszebb eljegyzési gyűrű?

Az eljegyzés minden ember életében hatalmas mérföldkövet jelent, hiszen ilyenkor egy életre szóló elköteleződésre készülünk. Amikor megkéred a kedvesed kezét, vagy igent mondasz neki, az nem csak egy gesztus, hanem egy új fejezet az életetekben, és ennek az elsődleges, és legfontosabb szimbóluma az eljegyzési gyűrű.

Az eljegyzési gyűrű a világon a legkülönlegesebb ékszer, hiszen a szerelmet, a hűséget, és az elkötelezettséget jelképezi. Mint ahogy két ember, és két egyforma szerelem sincs. Így két egyforma eljegyzés sincs, hiszen ha vannak is hasonlóságok, ezt mindannyian másként éljük meg.

Bővebben...

A legnépszerűbb fülbevaló típusok

A fehér arany fülbevaló

Az egyre népszerűbbé váló fehérarany fülbevaló mindenképp tökéletes választás, ha az ember ajándékot keres, és akkor is, ha csak magát szeretné meglepni valami széppel. Sokan vannak, akik inkább az ezüstöt részesítik előnyben az sárga arannyal szemben, mert esetleg nem kedvelik az arany sárgás színét, vagy az ezüstös ragyogás közelebb áll az ízlésükhöz. A fehér arany mindenki tetszését elnyeri, mindenhez illik, és pompás ékszerek alapanyagaként szolgálhat. Ráadásul a nemesfém nem csak szép, hanem modern is, komoly eszmei értéket képvisel, és egyediséget sugároz. A fehér arany fülbevaló mindenki számára megfelelő ajándék, hiszen a fehér arany szép, világos színe mindenféle ékkőhöz, és stílushoz alkalmassá teszi.

Ha többet szeretnél megtudni a White and Black fehérarany fülbevaló kínálatáról, kattints ide...

Bővebben...

Ha nem kell a konfekció: fülbevaló készítés, egyedi fülbevaló

Megálmodtál egy fülbevalót, ám sehol se találod?

Minden nő szereti a csodás ékszereket. Nyaklánc, karkötő, fülbevaló - mind-mind arra rendeltettek, hogy kiemeljék a hölgyek szépségét, örömet okozzanak nekik, és, ha ez lehetséges, még különlegesebbé tegye őket.

Mivel ilyen fontos, és különleges feladatot látnak el, természetes, hogy gyakran álmodozunk róluk, sőt, sokszor egészen részletesen elképzeljük, milyen fülbevalót szeretnénk. Ám - és ez főleg akkor jellemző, ha egy különlegesebb fülbevalóra vágysz- nehéz megtalálni a tökéletes ékszert. Ilyenkor az emberek a legtöbbször megelégednek egy hasonló darabbal, ám ez nem jó.

A probléma megoldása: fülbevaló készítés!

Cégünk örömmel vállalja az álmaid megvalósítását, és a fülbevaló készítés egy olyan magas színvonalára képes, amely egészen egyedülálló. Képzeld csak el, mennyire le lesznek majd nyűgözve barátaid, szeretteid, amikor megpillantják az egyedi, saját ötlet alapján elkészített ékszereidet! Az általunk megalkotott egyedi fülbevalók még különlegesebbé, felejthetetlenné tehetik megjelenésedet, vagy, ha ajándékba szánod, még nagyobb örömet okozhatsz ezzel párodnak!

Ha szeretnél többet megtudni az egyedi fülbevaló rendelésről, kattints ide...

Nem tudod még, milyen egyedi fülbevalók lennének a tökéletes ajándékok?

Azzal már tisztában vagy, hogy valamilyen stílusos, egyedi fülbevalók lennének a tökéletes ajándékok a párod, vagy valamelyik családtagod számára, de nem tudsz választani? Nem csoda, hiszen olyan sokféle, gyönyörű opció közül válogathatsz: fehérarany fülbevaló, rozéarany fülbevaló, gyöngy fülbevaló, rubin fülbevaló, és gyémánt fülbevaló… ráadásul az egyik lehetőség nem zárja ki a másikat, hiszen ha a saját elképzelésed szerint készíttetsz ékszereket, semmi nem szab határt a lehetőségeknek.

Ha elmondod nekünk, körülbelül mik az elképzeléseid, szakképzett kollégáink segítenek a konkrét döntések meghozásában, és megalkotják a varázslatot, és garantáljuk, hogy általunk létrehozott egyedi fülbevalók minden részlete sugározni fogja az ajándékozott iránt érzett szereteted, és tiszteleted.

Az egyedi fülbevalók készítésének részleteiért kattints ide...

 

Bővebben...

Arany ékszer webshop és nagykereskedés széles kínálattal

Mitől olyan népszerűek az arany ékszerek?

Legyen szó akár férfiról, akár nőről, különleges alkalomról, vagy egy spontán meglepetésről, az ékszer mindenképp pompás ajándéknak bizonyul. Az arany ékszerek pedig nem csak anyagi, hanem eszmei értékkel is bírnak. Az arany ékszer vásárlás nem csak azt teszi lehetővé, hogy kimutasd a szeretetedet az ajándékozottnak, hanem pompásan szimbolizálja azt is, hogy értékesnek, időtállónak, és gyönyörűnek tartod a kapcsolatotokat.

Bővebben...

Fekete gyémánt árak és tudnivalók

A fekete gyémántok kevésbé ismertek és elterjedtek áttetsző társaikhoz képest, mégis számtalan tulajdonságuk egyezik. Azonos keménységgel rendelkeznek, így ugyanolyan tartósak, mint bármilyen más gyémánt. Színükből eredően azonban nem lehet rajtuk átlátni, úgynevezett opak árnyalatuk van. Ez viszont nem gátolja a drágaköveket, hogy ugyanolyan intenzitással tündököljenek az ékszerekben.

Bővebben...

Színes gyémántok - természetes vagy színkezelt?

A természetes gyémántok a színskála bármely színében előfordulhatnak és a színes gyémánt ékszerek is egyre divatosabbak. A természetben talált gyémántok közül a leggyakrabbak a sárgás, barnás kövek, viszont a kék, rózsaszín, zöld és más fő színek árnyalatai igen ritkák, hasonlóan a színtelen, fehér kövekhez. Ezeket a ritkább színváltozatokat ma már mesterséges eljárással is létre lehet hozni. Te melyiket választanád gyémánt ékszeredbe?

Bővebben...

DUEPUNTI olasz ékszerek - gyémántok színkavalkádja

Az Olaszországban készült DUEPUNTI ékszerek megvalósítják a luxus és a vidámság tökéletes fúzióját a valódi gyémántok és rendhagyó alapanyagok kombinációjával. A DUEPUNTI gyémánt gyűrűket és karkötőket merész színek, egyedülálló formaterv és újszerű koncepció jellemzi, amely friss, vidám és modern színt hoz a tradícionális gyémánt gyűrűk világába.

Bővebben...

Gyémánt árlista a White & Black Ékszertől

Gyémánt ékszerek készítése és forgalmazása mellett különálló csiszolt gyémántokat is értékesítünk, melyekről az ártáblázatot lentebb találod. Egészen az 1 karátos kövekig szinte minden méretből állandó készletet tartunk, melyből azonnal lehet vásárolni vagy ékszert készíttetni.

Bővebben...

Elragadó kékség - Tanzanit drágaköves ékszerek

Ne lepődj meg, ha még soha nem hallottál erről a különleges drágakőről! A tanzanitot 1967-ben fedezték fel Tanzánia északi területein, a Kilimandzsáróhoz közel. Nevét is eredeti lelőhelyéről kapta. Rendkívűl ritkán fordul elő, a mai napig csak ezen a vidéken található, azonban egyedi színe elvarázsoló.

Bővebben...

LIKO ékszer kollekciók

Koós Lili klasszikus ékszerek tervezőjeként a legnemesebb anyagokkal, drágakövekkel dolgozik, ám karrierjét nem pusztán a szakmaiságra és tapasztalataira építi, hanem alapos üzleti tudással a háta mögött vágott neki hazai és nemzetközi karrierje kialakításának.

Bővebben...

Rosegold ékszerek a White & Black Ékszer-től

Ha aranyról esik szó, legtöbben a sárga színre asszociálnak, azonban a divat és a technológia változásának köszönhetően ma már az ékszertervezők sokkal inkább a fehér aranyat preferálják, és egyre nagyobb teret nyer a vöröses vagy rózsaszín árnyalatú arany ötvözet is. Bár a készítéséhez az eljárás már régóta létezik, új fantázianéven (rosegold) népszerűsége egyre inkább csak növekszik, új 'színt' hozva az ékszerek világába.

Bővebben...

Olvass a gyémántokról

"Jobb egy repedt gyémánt, mint egy kifogástalan kavics." - Konfuciusz

 

Biztos sokakban felmerült a kérdés, hogy mégis mitől olyan értékesek ezek a különleges drágakövek? A gyémánt a legkeményebb és az egyik legritkább anyag ami a természetben előfordul, de nem csak ez járul hozzá értékéhez. A kibányászott köveknek átváltozások hosszú során kell átesniük, mire ékszerbe kerülhetnek. A kiválogatott és megcsiszolt gyémántoknál a négy legfontosabb tényező, melyek az értékét meghatározzák: Karát, Csiszolás, Szín és Tisztaság. (Angolul 4C: Carat, Cut, Colour, Clarity). Ezekhez a tényezőkhöz még hozzá szokták venni a csiszolt kő alakját és a certifikátot, ami hitelesen tanusítja a kő tulajdonságait.

Bővebben...

Egyedi ékszer készítés megrendelésre

Ékszer készítési szándékodat ne feledd időben jelezni! Minden nemesfém ékszert kézzel készítünk, így az egyedi megrendelések legyártása akár 6-8 hétbe is tellhet. Elsősorban karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, gyémánt és valódi drágaköves ékszer készítését vállaljuk, kapacitásunk függvényében.

A White & Black kollekció darabjai mind egyedi tervezésű, a legmagasabb szakértelem felhasználásával elkészített ékszerek. Ezt a szaktudást vásárlóink rendelkezésére bocsájtjuk, hogy saját elképzelésük is megvalósulhasson. Nemesfémből (ezüst és arany), gyémántból és egyéb drágakövekből elkészítünk bármilyen különleges ékszert, legyen az gyűrű, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, medál, nyaklánc, karkötő vagy egyéb divatos kiegészítő.

Bővebben...

Eljegyzési gyűrű készletről és megrendelésre a White & Black-nél

Az eljegyzési gyűrű mindössze egy pillanatot örökít meg. Azt a felhőtlen momentumot, amikor eldöntjük, hogy életünket szerelmünkkel kívánjuk végleg összekötni. A gyűrű ezt a boldogságot szimbolizálja mindörökké, a gyémánt tüzébe zárva. Ma már Magyarországon is egyre inkább divat, hogy szerelmünk kezét egy különleges gyémánt eljegyzési gyűrűvel kérjük meg. Mi segítünk igazán egyedi gyűrűt készíteni!

Bővebben...

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés futárral

ingyenes szállítás

Minden 35 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

35 000Ft alatt Magyarország területére 2 500Ft

Európai úniós országba 15 000Ft-tól

Utánvétel +1 000Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció