Tahiti gyöngy ékszerek

Fényes-fekete Tahiti gyöngyök valaha annyira ritkák voltak, hogy a Gyöngyök királynőjének nevezték őket. Ma már a tahiti gyöngyök is tenyésztés során kerülnek hozzánk, de így is az egyetlen gyöngy fajta, mely természetes módon ebben a különleges árnyalatban növekszik és nincsen megfestve.

Zafír ékszerek

A zafír a második legnépszerűbb drágakő a gyémánt után. Ezt a státuszát, többek között, intenzív színének, színvariánsainak, keménységének, a hozzá fűzödő legendáknak köszönheti. A történelem során számos uralkodó kedvenc drágakövének bizonyult.

Rubin ékszerek

A tüzes színű drágakő, a rubin, igen közkedvelt eljegyzési gyűrűkben, illetve előszerettettel ajándékozzák a 15. és a 40. házassági évfordulóra. Olvass tovább és megtudhatod miért is a olyan kedvelt a rubin ékszer.

Gyémánt árlista

Egy kedvezőbb alternatíva: Mesterséges gyémántok, melyeket laborban állítanak elő, nem a földből nyernek ki. Ezek a labor gyémántok szerkezetükben egyeznek a természetes gyémánttal, tehát keménységük, kopásállóságuk azonos, de értékük alacsonyabb, mivel ma már gazdaságosabban elő tudják állítani és több van belőlük a természetben előforduló példányokhoz képest. Mivel a természetes gyémántok ára sokat emelkedett az elmúlt években, úgy döntöttük, ezentúl mi is kínálni fogjuk ékszer készítéshez ezt a kedvezőbb árú lehetőséget.

Az ékszergyártás egyik legmodernebb technológiája a 3D modellezés és tervezés. Ez a csodálatos technológia többek között két nagyon fontos dolgot tesz számunkra lehetővé. Bár nem minden ékszer készítés esetén szükséges 3D tervet készíteni, bonyolultabb ékszerkészítéseknél már lényegesen megkönnyíti az aranyműves munkáját és szinte bármilyen egyedi forma létrehozását teszi lehetővé.

Smaragd drágaköves ékszerek

A White & Black Ékszer-nél előszeretettel készítünk a gyémántok mellett más színes drágakövekkel is ékszereket, melyek közül az egyik legkedveltebb számunkra a smaragd. A smaragd drágaköves ékszerek intenzív zöld színárnyalata egyediséget, eleganciát és nyugalmat sugároz, ideális kombinációt alkotva fehér gyémántokkal és fehérarannyal.

Az igazgyöngy ékszer

Az igazgyöngy ékszer nem véletlenül tartozik az igazi klasszikusok közé: minden alkalomhoz találhat egy darabot, amely tökéletesen illik Önhöz, illetve az aktuális öltözékhez. Egy gyöngy medál pompásan feldobhatja a munkahelyi öltözékét, egy igazgyöngy gyűrű tökéletes választás egy romantikus vacsorához. A gyöngysorok kifinomult eleganciát sugároznak, a dupla gyöngy fülbevaló pedig ezzel együtt még némi modernitást is sugall.

1. oldal / 5