Dupla soros gyémánt karikagyűrű pár

608.800 Ft
Cikkszám: karikagy-dupla-gyemant
Dupla soros gyémánt karikagyűrű pár tetszőleges színű aranyból készítve
Női karikagyűrű méret
Férfi karikagyűrű méret
Női gyűrű nemesfém színe
Férfi gyűrű nemesfém színe
Elérhetőség:
Megrendelésre készül
 Vissza: Karikagyűrű, jegygyűrű

White & Black Wedding: Dupla Soros Gyémánt Karikagyűrű Pár

 

Dupla sorban briliánsok: Lapos profilú karikagyűrű pár, melyen a női gyűrűt 42 darab gyémánt kő ékesíti, szélessége 3,5mm. A gyémántok szorosan egymás mellé foglalva, két sorban csillognak és a gyűrű felületének a felét borítják (ez méret függvényében változhat. Minden készítéshez F-G színű (Top Wesselton) és VS tisztaságú gyémántot használunk. A férfi karikagyűrű lapos fazonú, szélessége 5mm, de kérésre ezen is lehet változtatni. Online megrendelhető jegygyűrű fazonjainkat egyedileg gyártjuk, ha valamelyik paraméter nem tetszik, a gyűrűk formáján, szélességén, felületkezelésén (fényes, mattított, szálcsiszolt) és a beléjük kerülő drágakövek méretén, típusán és mennyiségén is változtathatsz! A női gyűrűt is el tudjuk készíteni kevesebb drágakővel, de akár többel is. Keress minket személyesen, telefonon vagy online felületen keresztül árajánlatért.

Válaszd ki a megfelelő méreteket és színeket, és mi személyre szabottan maximum 3-4 hét alatt elkészítjük a karikagyűrűket! Végleges árajánlatot a választott paraméterek alapján küldünk. Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben.

Szállítási határidő: 3-4 hét

Ujjméret: Személyre szabott - elkészítés után méretgaranciát csak személyesen történt méretvétel esetében tudunk biztosítani. (Gyűrűméret Segédlet) - utólag is szűkíthető vagy bővíthető

Szélesség: 3,5mm, 5mm - más szélességben is elkészítjük! Az ár az anyagfelhasználás arányában csökken/növekszik

Nemesfém: 14 karátos sárga, rose vagy fehér arany

Drágakövek:

  • Összesen 42 darab, 1,2mm átmérőjű, briliáns csiszolású gyémánt (G szín, VS tisztaság, összesen ~0,32 karát)
  • Kérhető más méretű, típusú és mennyiségű drágakővel


Súly összesen:
körülbelül 9-15 gramm, méretektől függően

Vésés: igény szerint


Egy pár arany karikagyűrű ár:

  • 14 karátos fehér, sárga vagy rose aranyból, női gyűrűben 42 darab gyémánt kővel: 608 800 Ft/pár-tól - A gyűrűk ára kis méretekre van kalkulálva (női 48, férfi 55). Nagyobb méret esetén, az aranyszükséglet függvényében, az ár jelentősen növekedhet!

Hozott arany beszámítás: A készítéshez bármilyen színű 14 vagy 18 karátos hozott aranyat / törtaranyat be tudunk számolni. A készítés akár 20 000Ft/grammal kevesebb lehet! Olvasztási veszteség 10%.

A karikagyűrűk végleges ára a gyűrű méretek alapján szükséges drágakövek és nemesfémek mennyiségétől függ és az aktuális árfolyamok szerint változhat. Rendeld meg a karikagyűrűket webshopunkon keresztül, vagy látogass meg minket személyesen üzletünkben. Bármilyen kérdéssel szívesen állunk rendelkezésedre! Elérhetőségek