Körbe köves gyémánt karikagyűrű pár - szálcsiszolt - kétszínű

525.000 Ft
Cikkszám: karikagy-gyemant-korbekov-szalcs
4,0mm széles karikagyűrű pár melyen a női gyűrű szélét végig briliáns csiszolású gyémántok díszítik
Női karikagyűrű méret
Férfi karikagyűrű méret
Női gyűrű nemesfém színe
Férfi gyűrű nemesfém színe
Elérhetőség
Megrendelésre készül
 Vissza: Karikagyűrű, jegygyűrű

White & Black Wedding: Karikagyűrű Pár Aranyból - Körbe Gyémántokkal - Szálcsiszolt

 

Körbe köves karikagyűrű gyémántokkal: Igényeitek szerint ezt a karikagyűrű párt is személyre szabhatjátok! A diszkrét megjelenésű karikagyűrű szélét egy lépcsőzetes vésés dobja fel, melyet a női gyűrűnél végig briliáns csiszolású gyémántok díszítenek. Ez a sáv fehéraranyból készül, azonban a gyűrű másik oldala kérhető sárga vagy rose aranyból is. A karikagyűrűk kívűl, belül lapos felületűek, nagyobb részük szálcsiszolt. A két gyűrű ára 4,0mm szélességre van kalkulálva, de ez sem kötött, ha más szélességű gyűrűkre vágytok, minden paraméteren lehet változtatni. Minden készítéshez F-G színű (Top Wesselton) és VS tisztaságú gyémántot használunk. Online megrendelhető jegygyűrű fazonjainkat egyedileg gyártjuk, a gyűrűk formáján, szélességén, felületkezelésén (fényes, mattított, szálcsiszolt) és a beléjük kerülő drágakövek méretén, típusán és mennyiségén is változtathatsz! A férfi gyűrű kérhető drágakövek nélkül. Keress minket személyesen, telefonon vagy online felületen keresztül árajánlatért.

Válaszd ki a megfelelő méreteket és színeket, és mi személyre szabottan maximum 3-4 hét alatt elkészítjük a karikagyűrűket! Végleges árajánlatot a választott paraméterek alapján küldünk. Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben.

Szállítási határidő: 3-4 hét

Ujjméret: Személyre szabott - elkészítés után méretgaranciát csak személyesen történt méretvétel esetében tudunk biztosítani. (Gyűrűméret Segédlet) - utólag is szűkíthető vagy bővíthető

Szélesség: 4,0mm - más szélességben is elkészítjük! Az ár az anyagfelhasználás arányában csökken/növekszik

Nemesfém: 14 karátos sárga, rose vagy fehér arany

Drágakövek:

  • Összesen 35-60 darab, 1mm átmérőjű, briliáns csiszolású, természetes gyémánt 1 oldal esetén (G szín, VS tisztaság, 0,17-0,3 karát)
  • Kérhető más méretű, típusú és mennyiségű drágakővel, de akár drágakő nélkül is


Súly összesen:
körülbelül 8-15 gramm, méretektől függően

Belső vésés: igény szerint - szimbólum, rövid személyes üzenet

 

Egy pár oldalt köves karikagyűrű ár:

  • 14 karátos fehér, sárga vagy rose aranyból, női gyűrűben körbe gyémánttal: 525 000 Ft/pár-tól - A gyűrűk ára kis méretekre van kalkulálva (női 48, férfi 58). Nagyobb méret esetén, az arany és drágakőszükséglet függvényében, az ár jelentősen növekedhet!

Karikagyűrű árazás és opciók kedvezőbb ár eléréséhez:

Most már megrendelhető mesterséges gyémánt kövekkel is - a mesterséges gyémántok ára mérettől és típustól függően körülbelül fele - egyharmada a természetes köveknek, azonban fizikai tualjdonságaik, tartósságuk egyezik.

Hozott arany beszámítás: A készítéshez bármilyen színű 14 vagy 18 karátos hozott aranyat / törtaranyat be tudunk számolni, melyet becserélünk. A készítés akár 20 000Ft/grammal kevesebb lehet! Olvasztási veszteség 10%.

A karikagyűrűk végleges ára a gyűrű méretek alapján szükséges drágakövek és nemesfémek mennyiségétől függ és az aktuális árfolyamok szerint változhat. Rendeljétek meg a karikagyűrűket webshopunkon keresztül, vagy látogassatok meg minket üzletünkben, ahol várunk személyes konzultációra. Bármilyen kérdéssel szívesen állunk rendelkezésetekre! Elérhetőségek