A legnépszerűbb fülbevaló típusok

A fehér arany fülbevaló

Az egyre népszerűbbé váló fehérarany fülbevaló mindenképp tökéletes választás, ha az ember ajándékot keres, és akkor is, ha csak magát szeretné meglepni valami széppel. Sokan vannak, akik inkább az ezüstöt részesítik előnyben az sárga arannyal szemben, mert esetleg nem kedvelik az arany sárgás színét, vagy az ezüstös ragyogás közelebb áll az ízlésükhöz. A fehér arany mindenki tetszését elnyeri, mindenhez illik, és pompás ékszerek alapanyagaként szolgálhat. Ráadásul a nemesfém nem csak szép, hanem modern is, komoly eszmei értéket képvisel, és egyediséget sugároz. A fehér arany fülbevaló mindenki számára megfelelő ajándék, hiszen a fehér arany szép, világos színe mindenféle ékkőhöz, és stílushoz alkalmassá teszi.

Ha többet szeretnél megtudni a White and Black fehérarany fülbevaló kínálatáról, kattints ide...

Rozéarany fülbevaló

A rozéarany, vagyis a rosegold az arany egyik legkülönlegesebb, legvarázslatosabb fajtája. Vöröses ragyogása nem csak az ékszert, hanem a viselőjét is egyedivé teszi. Magához vonzza, és fogva tartja a tekinteteket, remek gyöngyös fülbevaló, köves fülbevaló, rózsakvarc fülbevaló készíthető belőle, és igazán különleges kerete lehet bármilyen gyémántnak. A rozéarany fülbevaló olyan eleganciát áraszt, amelyre minden hölgy vágyik.

További rozéarany fülbevaló részletekért klikkelj ide...

Rózsakvarc fülbevaló

A rózsakvarc fülbevaló olyan nőies, és divatos kiegészítő, amilyenről minden hölgy álmodozik. Egyszerre modern, és elegáns, erőteljes, és gyengéd. A rosegold tökéletes keretként öleli át, a rózsakvarc romantikus varázsával a viselőjét is még elbűvölővé teszi.

Ha szeretnéd megpillantani rózsakvarc fülbevaló kínálatunkat, kattints ide...

Gyöngyös fülbevaló

A gyöngyös fülbevalónál keresve sem lehet elegánsabbat, vagy különlegesebbet találni. Ezeknek az egyedi fülbevalók olyan sokrétűek, hogy mindenki talál kedvére valót, és olyasféle hagyományos báj lengi körül, hogy akár fiatal, akár idősebb hölgy kapja, garantált a siker.

A gyöngy fülbevaló készítése örömteli feladat cégünk számára, hiszen ilyenkor ezeknek a csodálatos, értékes díszeknek a segítségével nem csak egy egyszerű ékszert, hanem egy-egy álmot, illetve boldog pillanatot hozunk létre.

Hogy megtaláld a számodra tökéletes gyöngyös fülbevalót, kattints ide...

Dupla fülbevaló

A dupla fülbevaló egy olyan egyedi fülbevaló, amelynek az elülső, és a hátulsó részén is van egy-egy igazgyöngy. Ennek köszönhetően a dupla fülbevaló nem csak, hogy roppant elegáns ékszer, de ráadásul modern hatású is. A gyöngyös fülbevaló a modern stílusa miatt nem csak az idősebb, elegáns hölgyek számára tökéletes kiegészítő, hanem a fiatal, és roppant divatos hölgyek is büszkén viselhetik a gyöngyös fülbevaló párt akár egy partin, akár munkában.

Ha felkeltette érdeklődésedet a dupla fülbevaló, nézd meg ezt az oldalt...

Rubin fülbevaló

A rubin fülbevaló egyet jelent az elegáns tündökléssel. A csodálatos drágakövek sziporkázva ragyognak, akár fehérarany fülbevaló, akár rozéarany fülbevaló díszítőelemeként szolgálnak. A rubin fülbevaló tökéletes választás, akár a párjának, akár édesanyjának, vagy más hozzátartozójának adja. A rubin fülbevaló kiválóan kimutatja a szeretet, és tiszteletet, amit az ajándékozottja iránt érzel. Abban az esetben, ha az egyedi fülbevaló a te munkáidnak, erőfeszítésednek a jutalma, képzeld csak el, mekkora sikert aratsz majd a családi összejöveteleken, vagy a barátaid álmélkodását egy elegáns partin.

A rubin fülbevaló részleteiért kattints ide...

Reméljük, hogy árukészletünkben sikerül megtalálnod a Te álomfülbevalódat, ám ha nem így történt, se keseredj el, vedd fel velünk a kapcsolatot, és készíttesd el velünk azt az ékszert, amit elképzeltél Magadnak!