Halo gyűrű és szett

A White and Black Halo gyémánt eljegyzési gyűrű népszerű választás, jellegzetesen egy nagyobb középső gyémántot vagy drágakövet tartalmaznak, amelyet kisebb gyémántok vagy drágakövek "glóriája" vesz körül. A fényudvar különféle formákban elrendezhető, például kör alakú, ovális, körte vagy márkiz, és különféle aranyban is jól mutat (fehér vagy rose).

Halo gyémánt gyűrű célja

A halo célja, hogy növeli a középső gyémánt vagy drágakő megjelenését, ezáltal nagyobbnak és ragyogóbbnak tűnik. A fényudvarban található kisebb gyémántok vagy drágakövek visszaverik a fényt a középső kőre, így olyan csillogó hatást keltenek, amely a középső kőre irányítja a figyelmet.

Halo gyémánt fülbevaló és medál is lehet

A Halo eljegyzési gyűrűk sokoldalúak, és a stílusok széles skálájához illeszkednek, a klasszikustól a modernig. Kedvelt választás azok számára, akik lenyűgöző és szemet gyönyörködtető eljegyzési gyűrűt szeretnének, és számos árkategóriában megtalálhatóak a különböző költségvetésekhez. A halo gyémánt gyűrű mellett a fazont medálok és fülbevalók készítésekor is szívesen alkalmazzuk, így akár szettben is elérhető.

halo gyuruk cikk szettek

A halo gyémánt eljegyzési gyűrű kiválasztásakor fontos figyelembe venni a díszletben használt gyémántok vagy drágakövek minőségét, valamint a gyűrű általános kialakítását és kivitelezését. Az is fontos, hogy olyan gyűrűt válasszunk, amely tükrözi személyes stílusát és ízlését, mivel valószínűleg még sok évig viselni fogja.

Vásárlás

 

KATT: AKTUÁLIS HALO STÍLUSÚ ÉKSZEREK

A halo gyűrűket, fülbevalókat és medálokat keresd a gyémánt ékszer kategóriákban!