Gyémánt körbe köves karikagyűrű

Gyémánt karikagyűrű: letisztult design és örök csillogás - White & Black: Gyémántok szeretettel. Körbe köves gyémánt karikagyűrűnk már közvetlenül a webshop-ból megrendelhető.

Arany karikagyűrűk prémium minőségben

Lapos, féldomború, domború akár egy kis extra vésés, díszítés - A TI kívánságotok szerint készítünk női és férfi arany gyűrűt saját műhelyünkben, akár kővel vagy kő nélkül. A legmodernebb technlógiák asszisztálják a munkánkat, hogy tökéletes kidolgozású és időtálló karikagyűrűket tudjunk létrehozni. Igyekszünk a kimagasló minőség mellett kedvező árakat is biztosítani. Minden karikagyűrűre teljeskörű garanciát vállalunk, az aranyra és a drágakövekre pedig élettartamra szóló jótállást!

White & Black: Körbe köves gyémánt karikagyűrű

Ismerd meg saját készítésű gyémánt karikagyűrűinket, melynek különlegessége, hogy a női gyűrű akár teljesen körbe van foglalva 1,5mm-es természetes gyémánt kövekkel és hozzá egy stílusban egyező, kényelmesen hordható férfi gyűrű párosul. A páratlan csillogást és stílusos eleganciát ötvöztük ebben a kizárólag kézzel készített arany karikagyűrűben, melyet személyre szabottan készítünk el minden leendő pár számára. A karikagyűrűk a hagyományos 14 karátos sárga arany mellett megrendelhetőek fehéraranyból és modern rosegold-ból is. Kérhető még nagyobb méretű gyémántokkal is, és akár több foglalási módban!

Gyémánt körbe köves karikagyűrűCélunk nemcsak különleges ékszerek elkészítése, hanem fontos a praktikusság is: A speciális foglalatok rásimulnak a gyémántokra, így nem karcolnak vagy akadnak ruhába és biztonságosan tartják a drágaköveket, akár évtizedeken keresztül. A női gyűrű két változatban rendelhető: teljesen körbe köves, mely végig ki van rakva gyémántokkal, így tetszőlegesen forgatható, vagy pedig állítható változatban, melyen 1cm-es szakaszon nem foglalunk drágakövet, így egy számot később is bővíthető vagy szűkíthető, az esetleges ujjméret változásokhoz igazodva.

A férfi gyűrű, hasonlóan a női gyémánt gyűrűhöz, négyszögletes profil kialakítású, azonos szélességű. A speciális profilnak köszönhetően kényelmes és tartós valamint egy modern és letisztult külsőt nyer, nem zavaró a mindennapi hordásban, sok vastag karikagyűrűvel ellenben. Igazából nincs kikötés a fazon esetében, szinte bármilyen gyűrű választható, mivel így is mindegyiket személyre szabottan gyártjuk.

Karikagyűrű rendelés

Válaszd ki a megfelelő méreteket, és mi személyre szabottan rövid határidőn belül elkészítjük a karikagyűrűket! Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben. Méretgaranciát csak személyes ujjméret vétel esetén tudunk biztosítani. A karikagyűrűkre 1 év garanciát vállalunk, és élettartam jótállást, mely tartalmazza a drágakő pótlást is, amennyiben a gyémánt a karikagyűrű gyártási hibája miatt veszik el.

Gyémánt körbe köves karikagyűrű

Karikagyűrű ár

A karikagyűrű típusokat és árazást a webshop Karikagyűrű menüpontja alatt megtalálod, a pontos méreteket beállítva közelítő árat kaphatsz az aktuális készítésről. A karikagyűrű árát a méret és ebből következő a gyűrűben lévő drágakővemennyiség határozza meg. Ha esetleg nem találod a megfelelő méretet a webshop-ban, kérj személyre szabott ajánlatot!

Ha tetszik a White & Black körbe köves gyémánt karikagyűrű, de más méretű vagy típusú drágakövekkel szeretnéd, kérj tőlünk emailben, telefonon vagy személyesen árajánlatot, és egyedileg elkészítjük.

Kedvezőbb ár elérése: Hozott arany beszámítás és mesterséges gyémánt

Az utóbbi években jelentősen megnövekedett az arany és a természetes gyémántok ára, így igyekszünk kedvezőbb árú alternatívát is kínálni megrendelőink számára. Bármilyen színű aranyat be tudunk számítani a karikagyűrű készítéshez, melyet 10% veszteséggel cserélünk be, de akár több, mint 20 000Ft/gramm kedvezmény is elérhető, mely közel 30%-al magasabb, mintha törtaranyként értékesítenénk.

Továbbá lehetőséget adunk a gyémánt karikagyűrűk elkészítésére mesterségesen előállított gyémántokkal is (labor gyémánt), melyek ára fele/egyharmada a természetes gyémántokhoz képest. 

Válogatás korábbi, egyedileg készített karikagyűrűkből

 

karikagyuru kalapacsolt rosegold
karikagyuru sorkoves kalapalt
motorgumi karikagyuru fekete
fekete feher korbe koves karikagyuru gyemant sarga
karikagyuru vesett feloldalas1
dupla soros gyemant karikagyuru
rosegold sorkoves karikagyuru
felig domboru karikagyuru
T mintas karikagyuru
ketszinu karikagyuru
karikagyuru ketszinu rose 1
karikagyuru lepcsos homokfujt fekete
karikagyuru ketszinu gyemantokkal 1
karikagyuru kek gyemant korbekoves 1
karikagyuru homoru
gyemant karikagyuru keszites
gyemant karikagyuru feketefeher
korbe koves karikagyuru lapos
fekete feher korbe koves jegygyuru

Vásárlás

 

Webshop: Karikagyűrű