Gyémánt körbe köves karikagyűrű

Gyémánt karikagyűrű: letisztult design és örök csillogás - White & Black: Gyémántok szeretettel. Körbe köves gyémánt karikagyűrűnk már közvetlenül a webshop-ból megrendelhető.

White & Black: Körbe köves gyémánt karikagyűrű

Ismerd meg saját készítésű gyémánt karikagyűrűnket, melynek különlegessége, hogy a női gyűrű akár teljesen körbe van foglalva 1,5mm-es természetes gyémánt kövekkel és hozzá egy stílusban egyező, kényelmesen hordható férfi gyűrű párosul. A páratlan csillogást és stílusos eleganciát ötvöztük ebben a kizárólag kézzel készített arany karikagyűrűben, melyet személyre szabottan készítünk el minden leendő pár számára. A karikagyűrűk a hagyományos 14 karátos sárga arany mellett megrendelhetőek fehéraranyból és modern rosegold-ból is. Kérhető még nagyobb méretű gyémántokkal is, és akár több foglalási módban!

Gyémánt körbe köves karikagyűrűCélunk nemcsak különleges ékszerek elkészítése, hanem fontos a praktikusság is: A speciális foglalatok rásimulnak a gyémántokra, így nem karcolnak vagy akadnak ruhába és biztonságosan tartják a drágaköveket, akár évtizedeken keresztül. A női gyűrű két változatban rendelhető: teljesen körbe köves, mely végig ki van rakva gyémántokkal, így tetszőlegesen forgatható, vagy pedig állítható változatban, melyen 1cm-es szakaszon nem foglalunk drágakövet, így egy számot később is bővíthető vagy szűkíthető, az esetleges ujjméret változásokhoz igazodva.korbe koves feher kezen

A férfi gyűrű, hasonlóan a női gyémánt gyűrűhöz, négyszögletes profil kialakítású, azonos szélességű. A speciális profilnak köszönhetően kényelmes és tartós valamint egy modern és letisztult külsőt nyer, nem zavaró a mindennapi hordásban, sok vastag karikagyűrűvel ellenben. Igazából nincs kikötés a fazon esetében, szinte bármilyen gyűrű választható, mivel így is mindegyiket személyre szabottan gyártjuk

Karikagyűrű rendelés

Válaszd ki a megfelelő méreteket, és mi személyre szabottan rövid határidőn belül elkészítjük a karikagyűrűket! Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben. Méretgaranciát csak személyes ujjméret vétel esetén tudunk biztosítani. A karikagyűrűkre 1 év garanciát vállalunk, és élettartam jótállást, mely tartalmazza a drágakő pótlást is, amennyiben a gyémánt a karikagyűrű gyártási hibája miatt veszik el.

Karikagyűrű ár

A karikagyűrű típusokat és árazást a webshop Karikagyűrű menüpontja alatt megtalálod, a pontos méreteket beállítva közelítő árat kaphatsz az aktuális készítésről. A karikagyűrű árát a méret és ebből következő a gyűrűben lévő drágakővemennyiség határozza meg. Ha esetleg nem találod a megfelelő méretet a webshop-ban, kérj személyre szabott ajánlatot!

Ha tetszik a White & Black körbe köves gyémánt karikagyűrű, de más méretű vagy típusú drágakövekkel szeretnéd, kérj tőlünk emailben, telefonon vagy személyesen árajánlatot, és egyedileg elkészítjük.

Vásárlás

 

Webshop: Karikagyűrű