W & B Solitaire

Az eljegyzési gyűrű mindössze egy pillanatot örökít meg. Azt a felhőtlen momentumot, amikor eldöntjük, hogy életünket szerelmünkkel kívánjuk végleg összekötni. A gyűrű ezt a boldogságot szimbolizálja mindörökké, a gyémánt tüzébe zárva. Ma már Magyarországon is egyre inkább divat, hogy szerelmünk kezét egy különleges gyémánt eljegyzési gyűrűvel kérjük meg. Mi segítünk igazán egyedi gyűrűt készíteni!

Böngészd végig eljegyzési gyűrű kollekcióinkat a webshopban:

Fehérarany eljegyzési gyűrű | Rosegold eljegyzési gyűrű | Arany eljegyzési gyűrű | Gyémánt eljegyzési gyűrű | Fekete gyémánt eljegyzési gyűrű | Színes gyémánt eljegyzési gyűrű | Egy köves eljegyzési gyűrű | Egyedi eljegyzési gyűrű

A White & Black Solitaire kollekció kizárólag egyedi, kézzel készített eljegyzési gyűrűkből áll, a lehető legszebb gyémántokkal foglalva. Számos eljegyzési gyűrűnk azonnal megvásárolható, vagy megrendelhető személyre szabottan üzletünkben vagy a webshopon keresztül. Amennyiben egyéni gyűrűt kívánsz készíttetni, segítünk elképzeléseid megvalósításában. A drágakő kiválasztása és fazon megtervezése után mi elkészítjük a vágyott gyűrűt. A tökéletesség nekünk is ugyanolyan fontos, mint számodra.

Megrendelhető eljegyzési gyűrű típusokból válogatás (White & Black Solitaire eljegyzési gyűrűk)

Számunkra szintén alapvető, hogy vásárlóink igényeit maximális fokon kívánjuk kielégíteni. A Solitaire eljegyzési gyűrűk nem csak személyreszabott méretben készítjük, hanem a nemesfémet (sárga arany, fehér arany, rose arany), drágakövet (gyémánt, színes drágakő) és a gyűrű nemesféménak finomságát is (kopásálóbb 14 karátos arany, hipoallergén palládiumos fehér arany vagy magas színarany tartalmú 18 karátos arany) szabadon lehet kiválasztani. Az elkészítési határidő 3-4 hét a webshopon keresztül is megrendelhető Solitaire kollekció típusainál. Ha vásárlás előtt élőben is szeretnéd valamelyiket megtekinteni, akkor budapesti üzletünkben mintakollekcióval várunk.

Ha nem találod a megfelelő stílust, eljegyzési gyűrűdet akár egyedi kívánságok alapján is elkészítjük, akár kép alapján, vagy teljesen új gyűrű megtervezésével!

Egyedi megrendelésre készített eljegyzési gyűrűink 1 karátos vagy annál nagyobb briliáns, csepp vagy akár princess gyémántokkal

Eljegyzési gyűrűk kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel

Solitaire: Ismerd meg a White & Black Ékszer szoliter gyűrű válogatását. A kézzel készült gyémántgyűrűket megrendelheted fehéraranyból és modern rosegold-ból is, 14 vagy 18 karátos finomságban. Hagyományok szerint eljegyzéskor választottunk kezét egy 'szoliter' gyémánt gyűrű kíséretében kérjük meg, mely az örök szerelem szimbóluma. A gyűrű típusának elnevezése a francia 'solitaire' szóból ered, mely 'egyedüli'-t jelent, utalva a központi drágakőre a gyűrűben. A lánykérésnek már évszázadok óta szimbóluma ez a kedves gesztus, de a csodás gyémánt gyűrűk mellett ma már szinte bármilyen köves gyűrűvel szokás feleségül kérni párunkat, lényeg, hogy a gyűrűben legyen egy kristály, mely kiemelkedik a többi közül. A White & Black-nél kedvenc drágakövünk a gyémánt, így különös figyelemmel válogatjuk a legélénkebbeket, a hófehérektől kezdve a káprázatos színeseken át egészen a selyemfényes felületű feketékig. Ezeket a különleges tűzzel csillogó drágaköveket pedig saját készítésű gyűrű fazonjainkkal kombináljuk, hogy létrejöhessen a lehető legelbűvölőbb ajándék, melyet kedvesednek adhatsz. A gyémánt egy káprázatos drágakő, rendkívüli tüzet képes magába zárni és a megfelelő csiszolással a fényt megsokszorozottan visszatükrözni örök időkön keresztül. Ezt kristályszerkezetéből adódó keménysége és fénytörő képessége teszi lehetővé, a legkeményebb ismert anyag, mely soha nem kopik el és csillogása páratlanul kiemelkedő a drágakövek közül is. Így válhatott a szerelem méltó szimbólumává. 

Diamonds with Love

Gyémánt eljegyzési gyűrűk a legszebben tündöklő természetes drágakövekkel.  Az örök drágakő, mely önmagában színtelen, de a ráeső fénynek köszönhetően a szivárvány összes színében tündököl. A tüze, mint a szerelem, örök, ezért is válhatott a gyémánt és az eljegyzési gyűrű két elválaszthatatlan fogalommá. A White & Black-nél specialitásunk a gyémánt ékszerek elkészítése és forgalmazása. Gyémánt gyűrűink mind egyedileg, kézzel készülnek, a legszebb valódi drágakövekkel.

Gyémánt gyűrűk eljegyzésre - készletről és megrendelésre

Gyémánt eljegyzési gyűrűkből tekintsd meg webshopunkban széles választékunkat. A köves gyűrűket budapesti üzletünkben akár személyesen is megismerheted, felpróbálhatod. Minden készleten lévő ékszerünk egyedülálló, kézzel készülnek és kézzel kerülnek beléjük a gyémántok a maximális biztonság és tartósság érdekében. Nemcsak fehér, hanem színes gyémántokkal is készítünk gyűrűket, melyek lehetnek sárgák, barnák, feketék, rózsaszínek, de akár kékek vagy zöldek is.

Leggyakoribb gyémántok eljegyzési gyűrűkben:

  • Fehér (színtelen): legkedveltebb, semleges szín és klasszikus eleganciát sugároz. A csillogása a legintenzívebb a tökéletes fényvisszaverődés következtében. Fehér aranyba foglalva ajánljuk.
  • Fekete: egy más fajta csillogás, egyre népszerűbb már eljegyzési gyűrűkben is. Szinte bármilyen színű arannyal jó párost alkot.
  • Konyak (narancsbarna): gyakrabban fordul elő a természetben, mint a színtelen fehér, így ára kedvezőbb és rosegold-dal kombinálva különleges párost alkot.
  • Sárga: Az élénk sárga árnyalat (kanárisárga) akár értékesebb is lehet a fehér kőnél, ha természetes.
  • Kék (mesterségesen színezett): általában mély tengerkék árnyalatú, fehéraranyban mutat a legszebben.

Gyémánt gyűrűink a természetes vagy mesterséges 'fancy' színes gyémántok köré született ötvös költemények, hivatásuk a páratlan drágakövek tündöklését még inkább kiemelni. Számos szoliter fazonunk megrendelhető tetszőleges drágakővel vagy segítünk megvalósítani elképzelésedet akár egy teljesen új gyűrű megtervezésében és megvalósításában. Ha már megálmodtad a keresett eljegyzési gyűrű fazonját, akár kép alapján is elkészítjük. Foglalatlan csiszolt gyémántokból is állandó készletet tartunk, melyből te választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet és mi megvalósítjuk hozzá az áhított gyűrűt, mellyel biztosan kérheted meg szerelmed kezét.

Válogatás korábbi, egyedi eljegyzési gyűrűkből, melyeket mi készítettünk

 

Asscher gyemant gyuru
AU10560 topaz gyuru
tahiti gy 1
2 5karat emerald gyemant gyuru
1karatos ivelt eljegyzesi gyuru
1karatos csepp gyemant gyuru
AU5075 zafir gyuru
AU11369 oval gyemant gyuru
AU10567 szines gyemant gyuru
tv ufonyul gyuru
AU11955 turmalin gyemant gyuru
AU11814 4
AU11813 2
AU11809 oval gyemant gyuru
AU11730 nyuszi gyuru
smaragd gyuru bagett gyemant

Gyémánt gyűrű méretezés

Gyémánt eljegyzési gyűrű készletünk csakis egyedileg készült darabokból áll, azonban ez azt jelenti, hogy méretük adott, tehát a legtöbb fazonból egy-egy méret elérhető. Ez viszont nem jelenti, hogy keresésedet kizárólag a párod ujjméretére kel szűkítened, mivel valamennyi gyűrűt pontosan méretre igazítunk. Legtöbben nem is tudják lánykérés előtt a megfelelő méretet, ezt figyelembe véve igyekszünk mi is a legtöbb üzletben lévő gyűrűt egy átlagos méretben elkészíteni. A méretállítást akár utólag is, díjmentesen elvégezzük, amikor már jegyeseddel tudsz visszatérni hozzánk és mi is pontos méretet tudunk venni az ujjáról. Ha esetleg félsz, hogy túl kicsi a gyűrű és nem fogod tudni a kedvesed ujjára felhúzni, akkor szívesen tágítunk rajta még az átadás előtt. A méretállításnak nyoma nem marad, 1-2 szám esetén még az anyagot sem szükséges megvágni, nagyobb különbségnél pedig toldással oldjuk meg. A gyűrűk állítása saját ötvös műhelyünkben történik, általában 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Gyémánt eljegyzési gyűrű készítés

Gyémánt eljegyzési gyűrű fazonból számos, kézi kidolgozású termékünk közül válogathatsz üzletünkben, melyeket személyre szabottan elkészítünk tetszőleges méretben és drágakővel legyen az gyémánt, zafír, smaragd, rubin vagy cirkónia. A gyémánt gyűrűk oldalain tájékozódhatsz a különböző méretű gyémántok áráról is. Azonban ha nem találod a számodra megfelelőt, mi segítünk akár egy teljesen újat megtervezni és megvalósítani vagy kép alapján elkészíteni. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően gyémántokat a lehető legkedvezőbb áron forgalmazunk, és bármilyen típusú, csiszolású és méretű drágakövet rövid határidőn belül be tudunk szerezni. Minden gyémántot a méretét és minőségét igazoló tanusítvánnyal (certifikáttal) értékesítünk. Tekintsd meg a Gyémánt típus táblázatokat és válaszd ki a legmegfelelőbbet!

 Vásárlás

 

Összes White & Black eljegyzési gyűrűt itt találod a webshopban vagy kérj tőlünk ajánlatot személyre szabott ejlegyzési gyűrűre Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben